onsdag den 17. august 2016

Kælderlugt i huset

Kommer der en grim, sødlig lugt fra det rum, hvor vaskemaskinen står? Eller lugter der af døde dyr? Grim lugt i huset kan komme fra forskellige . Lugt af mug kommer op mellem gulvbrædderne - hvad kan vi.


Sådan slipper du af med den dårlige kælderlugt - Fjern-Fugt.

Dårlig kælderlugt - Oplever du også dårlig kælderlugt i din bolig? Så læs mere her om, hvordan du kommer problemet til livs - få også et . Det kan lyde som hokus-pokus at en tavle på ydersiden af huset , et rør og en blæser indvendigt kan klare både lugt , fugt og varme. Hej LDS Jeg har konstateret en lugt af kælder i min stue.


Huset er fra og der er ikke kælder under. Klam, kold kælderlugt: fire tegn på skimmelsvamp - Drytech drytech. Her er fire tegn på skimmelsvamp.

Vores problem var og er stadig, at huset lugter af indelukke. Når vi har været i huset nogle dage, lægger vi ikke mærke til det mere, idet vi lugter . Sidder og læser dit indlæg med stor interesse, da vi for måneder købte hus. De fleste kældre har en muggen, jordslået lugt forårsaget af mug, som er en.


Hejsa, vi har købt et rækkehus og har nu overtaget det. I entre lugter der en smule af mug eller et eller andet surt. Der er ingen andre steder i. Dårlig lugt kan fjernes ved at gøre rent eller ved at stille en skål med . Nye metoder til at undgå fugt og dårligt lugt - og i værste fald råd og.


Herefter overføres varmen til indedelen, der opvarmer luften i huset. Anita Sig Larsen sælger bedre indeklima og velvære. Bambus-kul fra Thailand fjerner lugt og fugt. Kælderlugten er forsvundet, og det er betydelig mere tørt og behageligt nede i kælderen.


Nogle skimmelsvampe kan lugte – ” kælderlugt ”, ”sommerhuslugt” og udskille giftige. Er dét hus , du bor i, byggeteknisk i orden og normalt vedligeholdt, kan .

Det, der undrer mig, er, at jeres tøj lugter, når I har været i huset , hvilket kunne. Vi havde for nogle år siden en skade i vores hus , der førte til meget ubehagelig lugt på en del af vores inventar. Et skadesservicefirma rensede . Hos Skadeservice Danmark udfører vi professionel lugtsanering. Vi fjerner dårlig lugt fra hjemmet, sommerhuset, kælderen eller bilen.


Har du en fugt- lugt i huset , så bliv bekendt med den så du kan bekæmpe din skimmelsvamp-lugt og få et sundere hjem. Få råd og hjælp af Byggesagkyndig. Sådan lugtede der også i sælgernes hus , selvom det var helt tydeligt at der var rent og pænt! Jeg er stødt på sådan en lugt før, men vi lugter jo .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg