mandag den 22. august 2016

Kløveøkse

Sammenlign priser og læs anmeldelser af kløveøkse Håndværktøj. Klik her og find den bedste pris nu! Kraftig model med det længst tilgængelige skaft i sortimentet for at garantere optimal . Den perfekte økse til at hugge store træstammer med.


Det store blads enestående skæreevne giver dig al den kraft, du har brug for, mens den særlige.

Du kunne da sagtens gå amok på brændestablen med en gammeldags økse med træskaft, men du kommer hurtigere igennem lageret med . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Gränsfors største kløveøkse til kløvning af alle typer brænde.


Fiskars kløveøkse X- Anvendes til de store og tunge kløveopgaver - køb den online - dag til dag levering! Kløveøkse er ideel til kløvning af mindre træ, f. Skovøksen er den kraftigste og tungeste økse, og den er beregnet til flækning af kævler og store træstykker. Den har en hærdet slagflade i halsen og kan derfor .

Hultafors KLY Vægt, kg, 0. Specielt til hårdt og kraftig træ. En kløveøkse til de tungere opgaver, så som kløvning af kraftigt brænde. Hovedets udformning sammen med den svage konvex slibning gør at hovedet kløver . Læs mere Se specifikationer.


Tung økse med langt skaft, smedet af svensk kvallitetsstål. Beregnet til kløvning af større stammer. Hult er ideel til tunge opgaver og når du skal kløve kraftigt brænde, med en totalvægt på . Det konkave øksehovede slipper let træstykkerne. Leder du efter Fiskars Xkløveøkse XL? Altid billige priser på Fiskars - Leveret lige til døren - Køb online nu!


Husqvarna kraftfuld kløveøkse lavet til at kløve større kævler. Den lille kløveøkse er udstyret med faconskaft og et special formet øksehove der letter kløvningen og minimerer risikoen for at øksen sætter sig fast i træet. Kløve- og slagøkse Bruges både som kløve- og slagøkse for at drive en kile ind For meget hårde træsorter Hickory-skaft med mm hul . Kraftig og tung kløveøkse fremstillet med sandblæst og klarlakeret hoved.


Har en hærdet slagflade i den ene side, og kan derfor også anvendes som slagøkse.

Fremstillet med sandblæst og klarlakeret hoved. En tungere økse der er velegnet til kraftigere træ, mens den lettere økse er bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg