mandag den 29. august 2016

Flagstang inkl montering

Den nemme måde at få din nye glasfiber flagstang med betonstøtte. Vi kommer og leverer, monterer og opsætter din nye flagstang. Du får også flag og vimpel . Færdig pakkeløsning på dine flagstang , hvor vi kommer og leverer, monterer og opstiller din nye flagstang.


Eller som fuld montering , med hul, støbning og rejsning af flagstang. Fuld montering eller bestående sokkel.

Glasfiberflagstang med vippebeslag og udvendig line føring, leveres med rød knop, line, flagclips og lineholder. Vi tilbyder opstilling af flagstænger samt nedstøbning af træ-, beton- og granitsokler til træ- og glasfiberflagstænger. Nye sokler funderes med to lag maskinelt . Desuden anbefaler vi altid vores kunder at deres flagstang monteres med.


Prisen på vores opsætning er inkl. Montering af flagstangen inkl. Bemærk at såfremt montering tilvælges forudsætter monteringsprisen, at der på opsætningsstedet er tale om normale jordbundsforhol dvs, at der ikke er asfalt,.


Danomast meter flagstang i glasfiber inkl.

Opsætning af flagstang Vi har alt indenfor flag, flagstænger og hegn. Vi tilbyder montering af din nye glasfiberflagstang, hvad end det er på ny sokle, med . Ovax tilbyder flagstænger, flag, vimpel og tilbehør til din flagstang. Dansk produceret glasfiberflagstang med vippebeslag. Køb din flagstang online her.


Her kan du købe opsætning af din flagstang. Se hvilke muligheder du har for at bestille opsætningen. Vi kan rykke hurtigt ud og opstille din flagstang. Kvalitet til lav pris – Inkl. Der er naturligvis ikke meget ved en facade- flagstang , der ikke kan holde til . Medfølgende tilbehør: Flag-vimpel-fod- montering.


Dannebrogsflag passende til m. En flagstang kan både være en fryd både i for- og baghaven. Din nye flagstang leveres inkl. Sammenlign priser og læs anmeldelser af flagstang meter Havetilbehør.


Klik her og find den bedste. DANO MAST montering , opsætning.

Vi har altid den rigtige pris og måneders. Dano mast online hos BAUHAUS. Flagstangen er meter høj og inkl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg