torsdag den 18. august 2016

Fair trade tøj

Find inspiration til en grønnere . Men selv om viljen er der, kan det være svært at finde hoved og hale i junglen af økologisk, fairtrade og bæredygtigt tøj. Køb økologisk fair trade tøj hos Serendipity Organics. I vores webshop finder du et stort udvalg af fair trade tøj til børn fra til år samt accessories, home wear . Tøj bør være lavet af naturlige fibre, så vidt det er muligt, og være dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.

Dette krav kaldes kort sagt for økologi. I dag laves halvdelen af verdens tøj og tekstiler af kunstige fibre udvundet af olie. Hun rejste rundt mens hun studerede fair trade og bæredygtighed og slog sig . Vores tøj er produceret i landbrug og på fabrikker, hvor der er gode arbejds- og boligforhold for arbejderne. Et dansk site, der sælger miljøvenligt og fair trade tøj til voksne og børn. Fair Trade sikrer, at hele udviklings- og . Der er en fast fragtpris på kr.


Bæredygtige produkter, økologisk bomul genanvendt plastik, certificerede autentiske produkter, lokal produktion, velgørenhed og sustainable fashion.

Netbutik med økologisk tøj til kvinder samt produkter til en bæredygtig livsstil. Hos os finder du herretøj, dametøj og børnetøj i fine økologiske og fair - trade certificerede stoffer. Vi har specielt udvalgt vores leverandører og kan godt love dig, . Profilbeklædning, en gros, bæredygtig beklædning. Børnetøj fra Afrika – også økologisk. Bomuldens sugeevne er meget effektiv i håndklæder og viskestykker og bomuldens blødhed mod huden gør det eftertragtet i tøj.


Til dig der tænker på dine omgivelser. FairTrade , økologisk og svanemærket t- shirt til tryk af dit eget logo. Fås i mange farver og til mæn damer og børn. Eco Ego) sælger økologiske, energibesparende, fair trade , miljøvenlige, bæredygtige, naturlige, veganske varer til hele familien fra inderst til yderst.


Den eneste forskel ligger i, at du kan bære Neutrals økologiske tøj med god samvittighe da tøjet både er godkendt som fairtrade og miljøvenligt. LushButik tilbyder bæredygtige, miljøvenlige og fairtrade produkter. Vi har både øko køkkenudstyr, øko poser, øko sko, bambus tandbørster, øko tøj , øko børnetøj. De perfekte bukser til afslappende stunder derhjemme eller en tur i træningscentret.


Hos Savvy Copenhagen lader vi vores basic tøj tale for sig selv, både med . Fri levering ved køb over 6DKK i Danmark. Fint udbud med basisvarer til kvinder og mænd.

Kan et stykke tøj være både bæredygtigt og have en vis street credit? Hvis du spørger mig, er denne hættetrøje med lynlås et godt bud. Vælg tøj uden skadelig kemi, produceret med omtanke for dig, kloden og tekstilarbejderne. Tjek de mange farver og styles ud her. T-shirt far people tree som er laver efter fair trade principper.


Vi sender varer over hele landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg