fredag den 12. august 2016

Sofa rens spray

Vanish Oxi Action Power Spray er markedets bedste produkt til at fjerne pletter på din sofa og tæpper. Drøj i brug med fantastisk virkning. Sterling Textil Rens , spray , renser og fornyer textiler.


Bruges til at rense møbler, duge og gardiner og brug den udendørs til rens af havehynder og barnevogne. Jeg har en hvid sofa , i microfiber, der ikke er så hvid længere. Læs også: Rens afløb i køkken og bad uden brug af kemikalier.

En miljørigtig rensning af rør og vandlås sparer miljøet for en masse gift og dig . Spar penge – drop dyre rengøringsmidler. Eksperten viser, hvordan du selv kan lave den perfekte pletfjerner. Sofaer bliver nemt beskidte og plettede. Her finder du et par nyttige tips til rens af sofa - både til rengøring af stofsofa og forskellige typer lædersofaer. Vi er på besøg hos en kunde for at rense en stor sofa.


Se her hvordan vi løser opgaven. Se trin for trin hvordan vi renser en hjørnesofa. Vi giver en god guide til rengøring og rensning af din sofa.

Se de gode råd om, hvordan du kan vaske din sofa rent med ganske få . Slip af med pletter fra mad og vin samt fnuller og støv på sofaen - Prøv oldfruens enkle og effektive fif. Metoden har hun selv i årevis brugt på de . Sarah anbefaler dette produkt. Goddag allesammen :-) Jeg købte i weekenden en brugt sofa over DBA. Måske som Wimmie skriver, sådan en spray kan tage noget af . Vi har mange vaskbare tekstiler i vår sofa -kolleksjon. Pletfjerner til sofa og tæpper.


Det neste valget du står overfor er valget mellom sofa tekstiler i hud eller stoff. Nu har vi snart prøvet alle div normale rensemiddler til sofa og den slags. Nu går vi et skidt videre, vi har hørt at tekstil rens til alm stof. VILEDA Rengøringsmiddel 1-spray. PROTOX Hysan desinfektion spray.


TRIP TRAP polyrattan rens spray. Din sofa samler nemlig flere bakterier, end man måske lige tror. Plejemidlet kan også bruges på . Den er kraftig, med utrolig virkning.


Multi Care brandhæmmende spray. Ideelt til pleje af hvidpigmenteret, olieret træ.

Alle polstrede møbler kan komme til at lugte. Køb lædersæbe, tekstilrens og træolie i JYSK. Så gått over med rense såpa som kom med Foma Combivac, fra spray flaske.


Børstet litt og gidde for hand. Steg 2: Spray desinfeksjonssprit (for eksempel Isopropanol) på de skitne områdene. Alkoholen vil ikke ødelegge stoffet, og det fordamper også .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg