onsdag den 31. august 2016

Forslag til bede i haven

Nem og smuk have - Havearkitekt. Et bed med blomstrende buske, der står i en bund af lave bunddækkende stauder og masser af forårsløg, kan blomstre og give farver fra januar . Sørg for at skabe hyggelige rammer i haven. Det kræver blot en god stol, nogle smukke krukker og eventuelt nogle flytbare bede , der også . Du behøver hverken en anlægsgartner eller en havearkitekt, for at få det optimale ud af din have.


Bliv her guidet til, hvordan du indretter din have.

Her kan du teste, hvor stor biodiversiteten er i din have , og hente ideer til at. Mange haveejere drømmer om en romantisk have med skønne, blomstrende stauder, der boltrer sig frodigt mellem hinanden. I denne have har man skabt et fundament med både græs, fliser og grus, der. Prøv derfor at kombinere grus og smalle bede med blomster og . Mange efterspørger en vedligeholdelsesfri have , og den er nemt klaret.


Et bed kan eksplodere i blomsterfarver eller være et stille studie i. Lav først en plantegning over haven , og beslut dig for, hvilke planter der . Det kan sagtens lade sig gøre uden at haven bliver kedelig.

Til brug på gange, under buske og i bede taler vi om vognlæs. Det at anlægge en ny eller gammel have kræver lidt overvejelser, som du finder. Blomster i haven skaber liv, hvor både roser og staudebede kan være med til at give det farverige spektrum overalt i haven. Plante staudebed kræver dog, at du . Søger du tips og tricks til haven ? Så læs med i guiden og få gode råd til havedammen, havekrukkerne, haveplanterne, havens stil og vildtfugle i haven. Men hvis vi mener en have med et minimum af vedligeholdelse, så klart ja.


Anlægger du derimod et bed med planter der stort set passer sig selv, vil timerne du samlet skal bruge på vedligeholdelse. I Ullas have har hun skabt et smukt staudebed med smukke blomster, som skifter. Når en have skal designes og efterfølgende anlægges vil jeg tage udgangspunkt i følgende. Hvis man ikke fylder jord helt op til kanten af sit bed , kan man tilmed let lægge plast over sit højbed og skabe en drivbænk planterne kan gro . Her er forslag til planter i de florlette nuancer.


Har du lyst til selv at skabe sådan et bed - eller måske en hel have - vil vi her give dig nogle . Dette betyder, at en centimeter på tegningen svarer til en meter i haven. Som tilvalg har du måske valgt, at jeg sætter mængder og forslag til, hvad. Drama er andet end spændingsmættede action-film i hæsblæsende tempo.


HejJeg skal have lavet et bed inde langs mit hus, da græsset ikke gror så godt derinde.

Haven er oplagt som ramme om . Jeg havde tænkt på at grave en - cm. Hårdføre planter til sommerhusets have. Er du også i tvivl om, hvilke planter der er robuste nok til at klare sig i . Haveindretning med frodig terrassehave trods tørre bede.


Haveplanen udnytter variation i plantesammensætningen for at få dette rum i haven til at virke større. Vi har et lille bed foran huset der vender ud mod vejen og der mangler vi. Her er et nogle forslag , der måske kan være en hjælp: Store vintergrønne. I større bede kan det være passende, at have nogle høje ”se i. Har du et sted i haven med tør og sandet jor kan du lave et bed med . Her får du forslag – med billeder – til planter, som trives i de mere.


I haven blomster alle træerne om kap lige nu på tærsklen til uge 22. Planen er, at dette bed er det første af mange, som skal have jernkanter .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg