tirsdag den 23. august 2016

Bigbag størrelse

Storsække til opbevaring og transport af f. Alle disse typer af produkter pakker vi i småsække på liter svarende til ca. Venligst kontakt os såfremt du har behov for større kvantum, eller hvis I har andre krav til . Gråsort stenmel i granit fra din fagmand. Alt i bigbag produkter - frit leveret til fastland i Danmark.

Big Bag – sekkene kommer i ulike størrelser og vektbelastninger som passer til ulike gjøremål. Sekkene er utstyrt med løftestropper i toppen. Perlesten hentes op i danske grusgrave. Prisen er inklusiv moms og levering. Bigbag leveret direkte til din adresse!


Læg flere i kurven og opnå . Herefter kan du dividere antallet med for at få antal bigbags.

Anvendes til klargøring af belægning til terrasser og gangstier. Varen leveres gratis i hele Danmark med brofaste øer. A-Supply Strandsand i big bag á ½ m³. Hvide granitskærver i big bag til stier og haveanlæg.


Skærverne er velegnede til japanske . Granitskærver til belægning af indkørsler, gårdspladser, stier og bede m. Velegnet til japanske haveanlæg. FC BETON vasket sand bigbag. Størrelse , Volum, Last kg, Varenr. Kraftig big bag med ventilation i begge sider.


Strøelse til smågrise og kalve, ved pelsning af mink, som absorbtionsmateriale til væsker og olier, røgsmuld. Køb Brøste Strada Pioner vejsalt groft i big bag hos Sanistål. Groft vejsalt, i big bag af 5kg. Bemærk: billede viser en anden størrelse big bag.


Vi anbefaler å bruke veiduk. Palle á bunt (1sekker).

Du liker kanskje også… Liten asbestsekk . Big bang , som på norsk kalles det store smellet, er en form for eksplosjon der vårt univers. Big Bang , doblet universet sin størrelse minst 90 . Ti rom og materie oppsto i big bang -hendelsen, og rommet har siden utvidet seg. Rom er et konsept, ikke en fysisk størrelse. Kjøp Big Bag av oss, og bruk den ved behov.


Vi tilbyr tre forskjellige størrelser som løsning. Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som s. Bercos storsekker leveres i flere størrelser og varianter, vi tilpasser etter kundens behov. Logotrykk på opptil sider og farger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg