tirsdag den 23. august 2016

Hvid plastik på rulle

Til at afdække eller afskærme ønskede områder. Sælges i pakninger af Ruller ). Plastik i ruller - klar findes i et stort udvalg. Groflective, specialisten inden for folie til indendørs og udendørs brug, tilbyder nu også lystæt.


Danmarks største lager af sin slags.

Afdækningsfolie kan bruges til mange ting. Her finder du alt til afdækning af gulve, vinduer, døre og møbler osv. Cafe folie, ekstra kraftig hvid plast folie. Svag plastik lugt, som forsvinder i løbet af nogle dage. Nu plastik i 3meters ruller.


Firmaet sælger plastikken i flere farver, blandt andet sort, hvidt , rødt og grønt. PP etiket med permanent klæber.

Den printede tekst er yderst holdbar og kan bruges både i produktionen, på lageret og fødevare industrien. Bæreposer HDPE undertrøje hvid. Du får poser á liter pr. Tikaram er fløjet tilbage og sammen med Bishnu køber de så mange ruller plastik som muligt (rygtet siger at der kun er 4-ruller tilbage i Kathmandu) og kører . Whiteboard-Folie statisk m påŒ rulle hvid mat Forstør.


Selve plasten er rullet op på et. Edge lille rullebord i hvid. Specifikationer: Vores standardsortiment er bredt og varierer i dimensioner fra meter til meter i bredden med tykkelser fra µ til 2µ. En nem løsning til buffet, børnefødselsdag og have fest. Holder til rulle med negleforme til når du opbygger akryl eller gelenegle.


Glitter spray til krop, hår og negle - Hvid multiglitter. Find alt i negletilbehør hos. Kortholder i blød plastik med hvide transparente overflade og hvid halssnor. Vi forhandler Labeltape, 12mmx4m, Sort på Hvid , rulle , Dymo LetraTag Plast til en fast lav pris på 6kr.


Hurtig og gratis levering ved køb over 4kr. Runde duge, duge på ruller og endda papirduge med plastikunderlag.

Så uanset om du skal bruge en dug. Han havde levet af en halv rulle kiks og en lille flaske vand. QL serien af labelprintere bruger Brother DK ruller - der er nemme at udskrifte.


Ruller i endeløse baner i papir og plastik film materiale, der kan afskæres til den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg