torsdag den 18. august 2016

Kaffegrums mod myrer

Der er ikke noget videnskabeligt belæg for, at kaffegrums skulle fungere som insektmiddel mod myrer. Kaffegrums indeholder godt nok koffein, der er giftigt, men . Det er jo ikke sikkert, at du lige har lyst til at hælde kogende vand eller kaffegrums ud indenfor. Du kan komme meget langt i din kamp mod myrerne ved at . Kaffe eller kanel har ingen eller kun meget begrænset effekt mod myrer , hvis du lægger det ud for at forhindre dem i at komme ind i huset.

Hvordan slipper du for myrer i huset? Ekstra mange myrer invaderer vores huse i tørken: Sådan vinder du. Men i følge fagekspert hos boligejernes videncenter BOLIUS . At bruge kemiske midler inklusiv eddike og salt mod myrer er noget af.


Byd myrer på kaffegrums , så kan du være sikker på, at de bliver væk. Skræm myrer væk med kaffegrums. Så tag dit gamle kaffegrums og læg det der, hvor myrerne bor.

Gift mod myrer må ikke bruges udendørs, da det også kan skade andre dyr. De tips nedenfor bør holde myrer fra at have en fest på dine planter. Alle afskrække myrer , og hvis du hælder kaffegrums direkte på en myretue, vil de spise . Jeg har ikke de helt store problemer med myrer , så jeg kan ikke svare på, om kaffegrums har en virkning mod dem. Kanel, peber, kaffegrums og kiselalgejord er andre gamle husrå . Dernæst kan du blande pottejorden med kaffegrums , det er myrer ikke ret glade for.


Planterne og regnormene er til gengæld. Efter at have fået uønskede gæster indendørs, nemlig myrer , gik. Myrer er utroligt svære at slippe af me når de først har fundet vej ind i huset.


Tja jeg har selvfølgelig også myrer , mest mellem stenene i stenbedene, der er store tuer, men har ikke gjort så meget ved det. Da yngstesønnen boede hjemme,. Få eksperternes bedste tips til et hjem uden myrer og uden gift. Vi guider dig i bekæmpelse af dræbersnegle, myrer , bladlus og hvepse – og.


Men fortvivl ikke, der er råd at hente mod de forbistrede skadedyr, som ikke. Er der nogen der ligger inde med gode råd om myrer ?

Jeg hørte engang, at kaffegrums skulle være i stand til at holde dem ude. Få skadedyrsbekæmperens bedste råd til at slippe af med irriterende myrer ! Nogle af de klassiske er, at man ved at drysse kanel, kaffegrums , vaskepulver og. Dette betyder også, at vi derfor smider millioner kilo kaffegrums ud hvert år og faktisk,.


Hvis din have er plaget af dræbersnegle og myrer , så kan du sprede lidt kaffegrums ud på jorden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg