fredag den 26. august 2016

Anmeld rotter vejle

Vi giver også råd og vejledning til, hvordan du undgår rotter fremover. Anmeld rotter , så hjælper vi dig gratis med at bekæmpe dem. Hvis du har set rotter eller tegn på rotter kan du anmelde det her. Det kan skyldes, at antallet sidste år i forvejen var højt . Det var en ordentlig moppedreng, da en aktindsigt om .

Detect Skadedyr står gerne til rådighe hvis du vil undgå rotter. Det betyder, at rotter skal bekæmpes overalt, og at du som borger har pligt til at anmelde. Nedenfor kan du se listen af kommuner, hvor Rentokil Skadedyrskontrol har ansvaret for rottebekæmpelse. Klik på linket til din kommune for at anmelde rotter.


Vær opmærksom på de fire tegn på rotter. Hvad kan man gøre, hvis man har rotter inde i huset. Ser du rotter eller tegn på.

Eller udfyld kontaktformularen og klik Send. Hvis du vil anmelde rotter , beder vi dig gøre dette via din kommunes . Når du ser en rotte eller tegn på rotter har du pligt til at anmelde det til kommunen. Er du blevet udsat for voldtægt eller et andet seksuelt overgreb, er du ikke alene. Uanset om du kender gerningsmanden eller ej, opfordrer vi dig til at anmelde. Feb Kommunen bekæmper ikke andre skadedyr end rotter.


Hvis du ser tegn på rotter , skal du anmelde det via kommunens selvbetjeningsløsning . Indendørs i kælder uden beboelse. Senest da vi har haft en rotte , der havde gnavet igennem vores kloakbrønd. Selve skadeanmeldelsen blevet behandlet hurtigt og professionelt og der har ikke . Denne indberetning anvendes ved anmeldelse af rotter.


Har du fået besøg af rotter , skal du indsende en anmeldelse. Tårnby Kommune og rottefængeren modtager din anmeldelse og rottefængeren kontakter dig . Mar GIFTIGT: Tirsdag var der anmeldelser om rotter i Broby Kommune. VEJLE -ALLESTED: Hullet i jorden er lige så fint og rundt.


Rotter kan påføre skader på kloakker, ligesom de kan trænge ind i boligen.

Vi tilbyder tømrerarbejde af enhver størrelse og alle former for . Mar Helsingør har været hårdt plaget af rotter i begyndelsen af året. Vejle , spredte sig derfra .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg