torsdag den 11. august 2016

Trangia gas eller sprit

Her kan du vælge mellem ultralet eller hårdanodiseret aluminium. Skal det være sprit eller gas. Ulempen er klart den at du kun må bruge redskaber af plast eller træ og at du.


Trangia gas brænder sprit brænder. Er det bare husholdningssprit, eller er der et andet slags der er bedre.

De mest kendte er gasbrændere, spritbrændere og multi- fuel brændere. Fordelen her er det økonomiske aspekt, da en flaske sprit nærmest intet koster. Hvis du køber for under 4DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, . Desuden er der et håndtag til at fjerne de varme kasseroller eller. Se stort udvalg i pander, flasker, brændere og stormkøkkener til sprit og gas. Her finder du brændere, brændstofflasker, pander, kasseroller og andet tilbehør samt reservedele til de legendariske stormkøkkener fra.


En trangia er et lille, let stormkøkken, let at transportere, let at bruge, let at gøre rent. Den model vi bruger her på skolen bruger denatureret sprit som varmekilde.

ALDRIG i et telt eller indendørs, uanset vejret. Vælg mellem sprit - eller gasbrænder. Stormkøkkenets unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet. Test af hvad der koger vand hurtigst gasbrænderen eller spritbrænderen. Formål: finde ud af, om trangia på gas eller sprit er mest effektivt.


Om vinteren eller bare ved –grader kan sprit samt gas være svært at . Som sagt skal du have en gryde eller med for det er kun en stove . Gas eller sprit – Vi har en vinder. Fyll aldrig på sprit - brännaren. Den förbränner 1g gas per timme . Brændere til gas , sprit og multifuel . Feltkomfur til tabs Letvægtsgasbrænder med transport pose Gas Dåseåbner Feltflaske med kop. Producerer gnister der let kan antænde papir, tørt græs eller bark.


SPECIALUDGAVE med både kedel samt en gasbrænder i stedet for sprit , hvilket giver en markant . Brug blot vand og en lille, blød børste eller svamp og panden er så god som ny. Gas -, sprit - eller multifuelbrænder?

Er du til en stille simren eller lyden af raketmotor? Sprit er meget, meget let antændeligt og spritdampene er flygtige og letantændelige, så her er en vejledning i. Der er ikke meget spejder eller campist ånd over jer ! T- sprit brännare eller en gas brännare?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg