fredag den 12. august 2016

Rottespor

Indgang til rotternes gangsystem er som regel. Det kan sagtens være dan samme mus , som er løbet frem og tilbage, for at samle forråd. Sporene ovenfor er rottespor. Rotter er et frygtet skadedyr og svære at slippe af med.


Der er forskel på, hvordan du skal bekæmpe mus og rotter. Se hvordan du ved at kigge .

Rotte-spor Noget af det Poul Moltsen især kigger efter, når han er ude et ste der har anmeldt rotter, er huller. Opgravning er det mest typiske tegn på rotter. Men rotterne flytter også ind i huse, på loftet, i kældre.


Lær mere her om, hvordan du kommer dem til livs. Jeg kan ikke finde det der bagbensspor, som ellers er vist som en del af rottespor , så jeg er i tvivl. Aktiviteten er kun i de mørke timer fra til 7 . En rotte havde jeg ikke troet, da sporene slet ikke ligner dem man normalt ser afbilledet som rottespor. Rottebekæmper Michael Sørensen tjekker efter rottespor og efterser fælder på en landejendom i Hedensted Kommune.


Tórshavn kommune ser ud til at tage observationen af rottespor på Nólsoy i største alvor og samlede den 09.

Nyborg: Meny i Nyborg - det tidligere Superbest - måtte i sidste uge holde lukket i halvanden dag på grund af mistanke om rotter i butikken. Og der er sat fine rottespor i melet, og vi kan også se, at banditterne er begyndt at slikke melet op for at spise det, fortæller Jonas Quist. Det er rottespor i museets del af Spinderihallerne, der er årsag til lukningen. Kulturmuseet har været lukket både torsdag og fredag, fordi der . Nye rotte-spor på kulturmuseet. Det skyldes, at der er fundet nye . Ingen nye rottespor : Rengøring i gang på Søkilde.


Produktionen af ældremad ventes i gang i køkkenet igen i morgen. Hullet blev lukket, der blev strøet mel ud på gulvet i et forsøg på at se efter rottespor. To dage efter rotteopdagelsen blev der ikke observeret . Fødevarestyrelsens rejsehold på et uregistreret lager i Slagelse i starten af november. Under et tilsyn dagen efter, den 31. Det blev besluttet, at en lagermedarbejder skulle stå . Lene Høj Larsen, der forventer at åbne igen på mandag 3. Sidst blev rotten fundet, så der er ikke tale om . Midt i april måtte varehuschef Tommy Vestergaard lukke butikken, og nu er der igen problemer med . Kvickly er igen lukket efter rottespor.


Sjekk etter rottespor : Finner du noe som ser ut som dette, . Det er ikke noe hyggelig syn for en boligeeier.

Den brune rotte efterlader flere slags spor. Der er fine Kniplingsmønstre af Rottespor paa den frosne Sne om Bikuberne. Tydeligere kan det ikke siges, at Rotterne har fundet Vej derhen og nu frækt . Der var også nogle mærkelige mudrede rottespor , som førte ud af det friske hul og tilbage igen.


Havnebadet skal efter proceduren være rottefrit område i tre dage, før man atter er klar til at åbne op for offentligheden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg