fredag den 26. august 2016

Gravsten pris

En textkomplettering av gravsten görs vanligtvis när urnan eller kistan placeras i en redan befintlig grav. Textkompletteringen görs för att gravera namn, datum . Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering. Den vanligaste anledningen till att förnya en befintlig gravsten är att en ny text ska graveras in, en så kallad textkomplettering. Vid förfrågan om textkomplettering .

Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart. Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på gravsten. Sammenlign priser på gravsten og gravstenar afhængigt af type af gravsted.


Derudover kan du beregne en samlet pris på begravelse med gravsten vha. Har du en befintlig gravsten och behöver komplettera stenen med ett nytt namn och datum? Vi erbjuder fast pris för inskription upp till tecken. Ska det vara en stående gravsten , liggande gravsten eller en natursten till en minneslund?


Vi kommer överense om vilken gravsten som passar Er och som Ni är nöjda med.

Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Beställ våra gravstenar till förmånliga priser online. På gräsgravar tvättar vi så. Klassisk liggande gravsten med finhugget kantslag. Transport och montering ingår i priset.


När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. Priset varierar mycket beroende på material, form och gravyr. Vacker och personlig gravsten i glas En gravsten i glas är ett vackert och personligt alternativ till en traditionell gravsten , den upplevs som ljus, lätt och unik. Vill du göra en egendesignad sten eller önskar en sten i katalogen men vill . Har fått en fråga om man får använda en av mina bilder och lasergravera den på en gravsten. En fantastiskt vacker gravsten i glas som fångar och reflekterar ljuset under dygnets olika skiftningar, på ett sätt som en traditionell gravsten inte gör.


Se nogle af de typiske spørgsmål og svar til nettogravsten. Man kan derfor ikke sætte pris på en gravsten , uden at kende behovet for at mindes hos de pårørende. Hos Danske Stenhuggerier starter priserne fra DKK . En gravsten behöver inte kosta mycket.


Att välja en gravsten är sådant som man bör göra med stor noggrannhet.

Gravstenar till reducerade priser. I nedanstående pdf får du information och förslag på olika. Här är några exempel på stenar. Opgrader en gravsten med ny eller mere tekst.


Bestil gravsten online på Danske begravelser - Priser på begravelse. Planera begravning på fonus. Oavsett vilket pris du får av någon annan leverantör garanteras du alltid .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg