onsdag den 30. november 2016

Ideer til nemme haver

Pindsvin, frøer, fugle og insekter fx svirrefluer og mariehøns, er nyttige at have i den nemme have. Nem og smuk have - Havearkitekt. De fleste haveejere ønsker en nem og smuk have , og selvom der ikke.


Hortensiaer er nemme planter, der har blomsterne siddende i meget lang tid. Det kræver blot et godt plantekendskab, at få sådan noget til at lykkes, . Med disse fem genveje til den nemme have , kan du spare dig selv for en masse havearbejde og i stedet bruge tiden på at nyde tiden i det grønne.

For i den nemme have er der ikke brug for ideer og inspiration, der leder til impulskøb og mere arbejde. For fremtiden godtages kun ideer , der . Haver uden plæner kræver en lidt anden måde at tænke og arbejde i. Hvad end du er til , kan du finde et par ideer her. Den nemme have er til gengæld noget kedeligere, men her skal du ikke bruge tid på at bekæmpe oceaner af . Det gode vejr er kommet til Danmark, men er din have helt sommerklar?


Se her, hvordan du kan give den en skøn, moderne og hurtig . Her kan du teste, hvor stor biodiversiteten er i din have , og hente ideer til at gøre haven til et. Du roligt holde dig til de nemme , robuste og almindelige planter.

Inspiration til planter, der er specielt egnet til sommerhushaven. Se hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal have nye planter i have og . En guide til dig, som elsker planter eller gerne vil have mere grønt i dit hjem. Her er indendørs planter, der er nemme at passe. Mit speciale er nemme og hyggelige haver med plads til afslapning og. En fin lille havebog - stopfyldt med inspiration og ideer til nemme og hyggelige haver.


Havetips og ideer fra havearkitekt Inge Futtrup. Læs fx om roser i krukker, find gratis haveplaner, inspiration til køkkenhaven og tips til staudebedet. Til den lille have er det super smart med et plantebor hvor du kan . Billedresultat for ideer til nemme haver. Find de bedste idéer inden for Højbede. Bloksten, Baghaveindretning, Baghave Ideer, Gademøbler, Mursten, . Skal du have gæster til frokost, så ser det fint ud at hænge en grøn . Pernille Skjødt giver dig i denne bog skønne opskrifter til alle slags udflugter med madkurven og forslag til sammensætning af lækre picnic-menuer.


Her får du nemme ideer til både pyntning af hjemmet og påskebordet. Vi har samlet en masse idéer til , hvad du kan lave af lækker aftensmad. Her er en lang række dejlige og nemme opskrifter til aftensmaden, som kan give lidt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg