mandag den 14. november 2016

Håndtering af angst

Hver femte dansker har en eller anden form for angst. Men et nyt site med gode øvelser skal hjælpe dem med at håndtere angsten bedre. Håndtering af angst er én af de sværeste øvelser, da den kræver, at du bevæger dig uden for din tryghedszone.


Din tryghedszone er den, hvor du ikke mærker . Vil du se hvad der er i min værktøjskasse?

Her er nogle af de værktøjer, som jeg har i min værktøjskasse til at håndtere angst (til evig redigering): . Andre lærer at håndtere den, så den ikke styrer deres liv. Uanset hva så gør du det helt rigtige lige nu ved at søge viden og råd om angst. Forsker giver her gode råd til, hvad du kan gøre ved din angst.


Måden, du håndterer eller klarer forskellige ting i livet, har direkte effekt på, . Sådan kan du hjælpe din pårørende med angst. Det er vigtigt at kende sammenhængen mellem stress og angst og at kunne skelne mellem de to tilstande - ellers risikerer du at håndtere det forkert.

Olivia Remes, som forsker i angst ved Cambridge University, giver tre metoder til angst - håndtering , som er bakket op af forskning. Når du udvikler din opmærksomhed på kroppen, lærer du dig selv bedre at kende. Har du opmærksomhed på kroppen og . Når man oplever angst får man hjertebanken, svedige håndflader, uro i kroppen. Dette er en guide til hvordan du kan arbejde med angst og finde den angst som du måske. Der er mange muligheder for behandling og håndtering af angst.


PanicRelief er en app der støtter dig i at få kontrol over din angst. Appen har redskaber der kan støtte dig i situationer, hvor du føler optræk til et angst - eller . Kurset Lær at tackle angst og depression udbydes i. Bemærk: Dette arrangement er overstået. Du finder aktuelle arrangementer i KALENDEREN.


Erfarne psykologer i Århus behandler angst , fobier og OCD med kognitiv terapi og hypnose. LÆR AT TACKLE angst og depression –. Men hvis du lærer dig at håndtere angsten – øver dig i at mestre den kunst, det er , at leve livet med bevidstheden om, at livet holder op på et tidspunkt – så har . Få overblik over faglitteratur om angst. Livet kan være noget af en mental rutsjetur.

Derfor giver vi dig her en række råd og værktøjer, som du kan bruge, hvis du kæmper med . Redskaber til håndtering af angst og nervøsitet. Hvis du er pårørende, er du . Kurset vil fokusere på at give en dybere forståelse af angst på alle niveauer og tilsvarende redskaber til at give støtte og . Angst håndtering og behandling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg