tirsdag den 15. november 2016

Hæftemaskine jem og fix

En god og prisbillig hæftepistol til klammer på 4-mm. Hæftepistol bruges til fastgørelse af pap, plast og andre materialer. Bruges sammen med hæfteklammer. Mangler du en ny hammer, en hobbykniv eller en håndsav?


Find den hos jem fix til lavpris. Du finder al slags håndværktøj i jem fix. Find alt inden for værktøj og små elmaskiner i jem fix, fx sømpistol, limpistol og elhøvl. I Harald Nyborg har vi altid et stort udvalg at håndværktøj til såvel privat som til professionel brug. I vores udvalg kan du blandt.


Køb HÆFTEMASKINE STR 26/online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i kontorartikler og boligtilbehør hos Harald Nyborg. Klik her og find den bedste pris nu! Køb din nye hæftepistol her!


Min erfaring er at kramper holder bedst, de er bare så svære at hamre i, og et helvede at få ud igen. Den billige fra Jem og Fix , er identisk med . Fuldstændig ny maskine, ombyttet den 28/3-201 i reklamation sag på gl. Vi kræser meget for vores brød og kager, og bruger altid friske råvarer, da det bl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg