tirsdag den 15. november 2016

Gammeldags bolsjeglas

Smukt gammeldags bolsjeglas med skruelåg. Glasset kan stå på flere måder og har man flere kan de også stables ovenpå hinanden. Gammeldags kuglebolcheglas - ltr. Kan stå på højkant eller skrå.


Mod merpris kan siderne forsynes med selvklæbende 11cm Ø etiket.

Dette bolsjeglas er desværre . Gjødesen havde også engelsk lakrids i tykke grønligtsorte stænger, som han fristende lod stå på disken i et gammeldags bolsjeglas. Besøg Sømods Bolchers bolchekogeri i København og få indblik i de gammeldags håndværkstraditioner, der er forbundet med bolcheproduktionen hos Sømods . Velsmagende gammeldags bolcher. Hun kan ikke nænne at bruge dem, så hun har et helt stort bolsjeglas fuld. Her er en sukkerfri bolsjeblanding med de go´e gamle varianter som oldemor husker dem.


De er gamle klassikere som aldrig dør u simpelthen fordi de smager . Hvad er mere dekorativt og indbydende end et glas farvestrålende gammeldags bolsjer på hylden?

Bolsjeglas med mulighed for logo. Og det bliver ikke mere personligt end hvis de også er . Når man passerer butiksvinduer med karameller i bolsjeglas og et gammeldags ismejeri, får man let følelsen af at være i en fortryllende . Eller måske endda en gammeldags linse. Sylteglas med kunstig sne og mini juletræ med julefigur og bånd. God som værtindegave i juletiden. Underdelskedel til gammeldags komfur.


Rigtig go gammeldags kvalitet. Gode gammeldags pandekager – En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Pastiller eller linser i små bolsjeglas - Candyglas med BonBon pastiller eller chokolinser . Det vil sige om vin- teren beholdt. POMMER bouillonkopper med låg i fejlfri . Vores superbrugs i Kerteminde har nogle gammeldags sylteglas op til 2. Jeg er lige kommer i tanker om at jeg har en håndfuld bolsjeglas på . Mal dit motiv eller mønster,.


Lav et gammeldags trusselsbrev med et glimt i øjet. Den var gammeldags med herre- og dameafdeling, og Nenne og jeg kom i.

Fuldend looket med gammeldags dymoer, . Den flotte etiket er tegnet af en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg