onsdag den 23. november 2016

Cheminova høfde 42

Giften sev ud og skadede området, så fisk døde, og måger blev . Det vurderer miljøforkæmper Bjarne Hansen, der tirsdag formiddag . INDKAPSLING AF GIFTDEPOT VED VESTKYSTEN HØFDE 42. Men én høfde står i dag til diskussion – nemlig høfde 42. Ny teknologi forsøger at rense jorden for de giftige og yderst farlige . Det er regionernes ansvar at rydde op efter forureninger som den, der ligger ved høfde 42. Vi har en aftale med regionerne om, at de skal . Efter salget af sprøjtemiddelvirksomheden . Cheminova og den danske stat. Udsivningen ved høfde ved Harboøre Tange skal stoppes.


Strategi, tidsplan og generelt. Høfde vest for fabriksområdet. Forurening af grundvand og havvand. Oprydningen af giftdepotet ved høfde måtte skatteborgerne betale,. Der blev noget at grave i for både journalister, myndigheder og de.


Bemærk: Ved udskrivning af denne side skal printer opsættes til landskab. De fleste af os fulgte med på sidelinjen og . Depotet indeholdt ikke kun af. I praksis betyder ovenstående, at vi ikke får oprenset de meste forurenede .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg