mandag den 14. november 2016

Havekonsulent sjælland

Havearkitekter Sjælland og Øer. Kunstakademiets arkitektskole, landskabsafdelingen. Jeg er bosiddende på Møn, hvorfra jeg driver min tegnestue. Mine opgaver ligger fortrinsvis på Sjælland.


Havens Arkitekter er et arbejdsfællesskab mellem havearkitekter på Sjælland. Vi tilbyder havebesøg, haveskitser og haveplaner til private og .

Havekonsulent Sjælland - anlæg, anlæg af haver, anlægs- og havearbejde, anlægsarbejde, anlægsfirma, badeværelser, belægningsarbejde, beskæring, . Havedesign og haverådgivning. Udarbejdelse af haveplan og planteliste til private. Københavnsområdet og Sjælland. Du kan se opmålingsvejledningen her. Som din havearkitekt går jeg alt for at opfylde dine havedrømme og behov, på en kreativ og samtidig forsvarlig måde.


Her kan du få rigtig mange fif og gode råd til haven og arkitekten går mere over i rollen som havekonsulent. Margit Brøns i Karrebæksminde, Sjælland , DK på Houzz.

Alt fra haveskitser, til havedesign i 3D eller 2D som havetegninger. Kontakt en havearkitekt fra . Havekonsulenter Sjælland - havearkitekter, havedesign, havekonsulenter, haverådgivning, anlæg af haver, anlægsgartnere, fliselægning, gartnere, . Jeg indretter havens rum så de er rare at opholde sig i, og så der opnås en sammenhæng mellem haven og huset. Plantorama samarbejder med en række havearkitekter og anlægsgartnere, som hjælper dig med at gøre din havedrøm til din drømmehave. Danas Have - tegning og anlæg Aps.


Bestil gennem os et besøg af en professionel havekonsulent. Få designet den perfekte have i samarbejde med vores dygtige havearkitekter hos John F. Vi er din sparringspartner i hele processen - fra idé til færdig have. Prøv det danske haveselskab. Der er tillæg for kørsel udenfor Sjælland.


Hvis vi skal bruge mere tid er prisen kr. Navne og tips modtages med tak. Det skal være en, der er kan komme til (Midt-) Sjælland. Thymes Planteskole er medlem af Planteskole-Ringen AmbA, som er en frivillig kæde. Få udarbejdet en haveplan af vores havearkitekt og før din havedrøm ud i virkeligheden.


Find priser på haveplaner her. Lær hvordan du lettere kan få din egen drømmehave.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Jeg er Danske Landskabsarkitekters repræsentant i ”Det rådgivende udvalg for Skovfrø og –planter”, ”Frøkildeudvalget” og ”Danske Landskabsarkitekters . Vi udfører anlægsgartnerarbejde indenfor renovering og nyanlæg for private, andels- og ejerforeninger. Nykøbing Plantehandel er medlem af Planteskole-Ringen AmbA, som er den største friviliige kæde i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg