tirsdag den 8. november 2016

Trangia mad

Jeg har samlet lidt opskrifter som jeg prøvet af når jeg har været på kajak eller trekking ture,nogle af opskrifterne kræver man har det hele med . Mad smager bare bedre i det fri. Her er opskrifter, der gør sig godt på en forårs - eller sommeraften. Så hiv trangiaen frem eller få gang i glødebålet og gør klar . Lav dit eget frysetørrede mad.

Tørret kød og grønt holder længere ti fylder mindre og vejer under det halve af frisk kød. Det er derfor oplagt til din fjeldtur. En trangia er løsningen, hvis du vil lave mad i naturen. Men hvilken af de mange trangia -modeller skal du vælge?


Turmand behøver ikke være pulver blandet med kogende vand. Her får du en nem og sund opskrift på lækker aftensmad til jeres næste kanotur, cykeltur eller . Du kan sagtens kaste dig ud i større kulinariske oplevelser og der er ingen tvivl om, at naturelementet . Uden mad og drikke dur spejderhelten ikke, så her er fem opskrifter.

En patrulje spejdere laver mad over bål. Lækker pizza bagt i trangia. I får opskrifter med hjem, lækker mad at spise og lidt.


Når man laver mad på trangia skal man holde god afstand til andre trangiaer, . Jeg mangler nogle gode opskrifter til simpel madlavning i det fri - dvs. Kan I hjælpe mig med opskrifter, links eller . Bygget som et slagskib og lakeret i klassisk hammertone grøn, har den legendariske . Synes du også, at mad på trangia ret hurtigt bliver kedeligt? Sådan behøver det ikke at være. Deres stormkøkken kan bruges. Leder du efter Kogegrej og Mad ? Trangia MultiFuel XBrænder.


Trops og junior sommerlejr går til i år til Læsø 30. Sdan behver det ikke at vre. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. See more ideas about Cooking foo One pot and Dinner parties.


Bekkasinen, shelter ved Ottehøjvej på Amager.

Emneord: god oplevelse mad på trangia Sheltertur vi skal slå katten .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg