torsdag den 24. november 2016

Svingport automatik

Skal du have en automatiseret styring til din svingport , så har Danautomatik den helt løsning fra italienske TAU til en super skarp pris. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi tilbyder et bredt udvalg af automatik til alle svingporte. Vi er specialister i CAME automatik.


Billedgalleri: svingport portåbner . Komplet sæt port automatik til dobbelt svingport. Nem og bekvem svingport automatik til porte. Italienske TAU fremstiller nogle af de bedste port. Skjult portautomatik til svingport TAU 650R30L til 2volt 4. Automatik kitsæt nedstøbning enkelt.


Denne port i smedejern er en svingport og åbnes og lukkes automatisk. Se vores store udvalg af automatik til porte i vores webshop. Vi har er stort udvalg af fjernbetjent automatik til åbning skyde- og svinglåger. Når du skal bruge en automatik til en port eller en dør er der mange faktorer der.


Hvis du har en svingport kan du vælge en automatik til nedstøbning eller som . Stylo-RME Kit - Reversibel 24V motor. Axo Kit - 24V - dobbelt for m. Vdc eller 230Vac motor med electrisk limit-switch i åbne- og lukke retning. Motorline Jag port automatik. Svingporte findes i et væld af størrelser og design. De findes både som enkelt porte og som dobbelt porte.


Portautomatik model FERNI er perfekt til svingporte op til 4m bredde, som er forankret på store murede søjler. Enkelt sving porte op til. Den er robust og kraftful med teleskopiske arme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg