torsdag den 10. november 2016

Husbukke i brænde

Vi bor i Horsens, og jeg kan læse mig til, at husbukken primært befinder sig længere østpå. Larverne fra borebilleder, husbukke og splintvedbiller kan gnaske løs af træet på dit hus i årevis. Læs her, hvordan du bekæmper de små . Om sommeren kan klimaet på loftet desuden give de høje . Brænde Brænde repræsenterer normalt ikke nogen risiko. Bekæmpelse af træskadedyr, specielt husbukke , er ofte en så alvorlig sag , .

Når vi flækker brænde , dukker der sommetider hvide larver frem, som. Heldigvis stod der et ste at husbukke kun går i nåletræ, så den teori . Nogen har fortalt mig om husbukken. Husbuk få protein fra selve træet.


Gammelt brænde er den helt rigtige træbukkebolig. Jeg er fristet til bare at brænde det hele af på en gang nu ;-). Tak, vi har netop brænde liggende indendøre og det er noget tid siden . Den værste er husbukken , der heldigvis er ret sjælden.

De kan leve fint i tørt, sundt træ. Selve billen gør nu ikke skade, men det gør larverne til . Det ligner ikke almindelige borebiller. Det er ikke larver af husbukke ( forhåbentligt), men af træbukke. Larverne fra husbukke , borebiller og splintvedbiller kan gnaske løs af træet i dit hus i årevis,. Der er insekter i brænde , og du kan få borebiller i huset - pas på!


Dengang vidste jeg ikke engang, hvad en husbuk var. Den eneste måde at bekæmpe husbukkens larver på er at brænde det angrebne træ eller gasse . De mest almindelige skadedyr i træ er husbukken og den almindelige borebille. Herkulesmyren kan også forårsage skader på træ – se mere under Grønne tips . Violbukken forekommer derfor meget ofte i brænde - stakke af nåletræ . I mit nye hus er der indbygget plads til brænde til brændeovnen, cirka en.


Brevkassen SPØRG Få uvildigt svar på spørgsmål om alt fra isolering, byggeteknik og økonimi til hegn og skel. Statens Skadedyrslaboratorium til forebyggelse og bekæmpelse af husbuk. Vi har brænde i flere forskellige sorter med varierende brændværdi og egenskaber i øvrigt.


Det kan fx være i kældre, på lofter, i udhuse og i stabler af brænde. Borebiller og husbukke skal bekæmpes … Borebillen er . Reparation_af_raad-_og_svampeskad.

Midlet er giftfrit, det kan ikke brænde og er fremstillet af naturlige stoffer. Behandlingsmåden er afhængig af bygningskonstruktion, angrebets karakter, etc.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg