tirsdag den 29. november 2016

Trætophus

Se video om det nye trætophus. Gorm havde flækket stammen på værtstræet. På Kaløvig kursuscenter har de et fantastisk trætophus.


Da jeg så det, kom jeg naturligvis til at tænke på vores eget lille huset i træet. Send kedsomheden til tælling! Trætophus af træ Wickey NeverLand.

Tre meter højt oppe er platformen på trætophuset. Børnene rutsjer virkeligt hurtigt på denne rutsjebane. På billedet er trætophuset . Greenville tree house Trii with a ladder as an entrance possibility. Steel posts: Bend steel posts Ø 1mm (5¼), minimum wall thickness . Facaden mod beatår af akrylruder dr lukker sol ind fra tidlig forår og til sent . This small Trii-Combi is particularly charming.


In addition to the ladder and slide, a climbing net leads to a mud table, which . Skitse og idéoplæg til ny privat bolig i Virum.

Området ned mod Kollelev Mose i Virum er delvist fredet grund og den nye . See more ideas about Treehouses, Tree houses and Treehouse. Hylden er lavet i træplade og coated med de . Næste skridt er at bygge et trætophus i fuld skala. Det skal bygges med støtte fra Helsingør kommune og denne gang med hjælp fra forældrene . Hylde formet som et træ tophus fra Djeco til en små favoritter - se alle hylderne til børneværelset her - vi har dag til dag levering. Une Bulle Bien Etre dans les.


I dag er han taget til Costa Rica for at tilbringe et døgn i en drøm af et trætophus inde midt i regnskoven, blandt vilde dyr og eksotiske planter, . Hjælp Mia med at gøre trætophuset til et hyggested. Pak Daniels ting sammen, før han skal på universitetet, og hjælp Mia med at sætte billeder op. Flot hylde af træ til børneværelset fra Djeco. Kom med i Mia og Daniels i trætophuset, hvor den står på hygge og leg med vennerne. Kravl op ad nettet til øverste etage, og brug vandpistolen til at holde . Leverandørens varenummer: 90.


In country interior it is very important to have a natural light. Large windows is a great solution to let sun light in a house. Your home will change a tone in Yellow.


Fri fragt ved køb over 5kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg