mandag den 7. november 2016

Spabad københavn

Spa - og wellness i København : Se anmeldelser og billeder af spa - og wellnesscentre i København , Danmark på TripAdvisor. Oversigt over wellness-steder med Spa , Spabad , Boblebad og Jacuzzi i København. Samadhi Spa er placeret i hjertet af København.


Uanset om du bor i København , eller blot er på besøg, så tør vi godt love . Her er der velvære fra Skodsborg Kurhotel og Spa.

Complete Me er endnu en dag- spa i København , hvor ansigt og krop kan blive renset, . Nu kan man nemlig sejle rundt i Københavns kanaler i et flydende spabad med skipper og butler, eller sidde i et vildmarksbad og nyde . Det siger næsten sig selv: Et spabad med samme adresse som Københavns fornemmeste hotel kan ikke være andet end den ypperste luksus, . Du kan booke behandlingerne online. Som den eneste indendørs pool i indre København , er Amazing Space . Forkæl dig selv med det væld af wellness, som København har at tilbyde. Slap af foran åben ild i spa -området i DGI Byen, eller prøv et dampbad eller en hot .

Metro til døren og gode parkeringsforhold. Fredfyldt spa lige ved Kongens Nytorv: Luksus ansigtsbehandling. Arndal Spa er 1 wellness for dig og dine . Invitér din kæreste eller veninde med. Wellness spa oplevelse i hjertet af København. Ansigtsbehandling, oxygenlift, m. Book et spa og wellness ophold på The Square i centrum af København.


Tag på romantisk weekendophold med kæresten eller på tøsetur med veninderne. Har du brug for lidt wellness i din hverdag? Vi har samlet alle deals på alt fra afspændende kropsmassager til skønne spabehandlinger, så du sparer penge!


Velkommen ti Hammam Copenhagen Hammam besøg er inkluderer både mentalt og fysisk velbefindende. Her i Hammam er der rig mulighed for pleje af såvel . Skøn spa afdeling Dejligt spa område,det første værelse vi fik var lige oppe over en terrasse hvor man måtte ryge. Vi havde netop gjort opmærksom på et . I Nordens Familie Spa genskaber vi badstuen som et samlingspunkt, hvor de vilde naturelementer er repræsenteret i vores varme, rolige og lyse omgivelser. Her kan du træne individuelt eller .

Hotellet i København har etager og 8værelser og er - på trods af sin størrelse - et. Med 8mtil ren afslapning tilbyder vores spa alt, man kan ønske sig. Bella Sky Spa til unikke mødefaciliteter. Find det perfekte spaophold i København og book online. Vi sikrer dig en uforglemmelig oplevelse med wellness og spa i København til den bedste pris.


Nyd et førsteklasses serviceniveau på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København , med spa -afdeling, business center, overvåget parkering og børnepasning. Book dit ophold i København på First Hotel Kong Frederik. Nyd en afslappende og mindeværdig weekend med spa i hjertet af København. Get benefits of staying at our Hotels by taking advantage of our lovely spa services.


Available at Axel and Babette in Copenhagen, Carlton in Oslo and Chapung . De bedste spa -terapeuter fra Amazing Space skræddersyer netop dit personlige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg