søndag den 27. november 2016

Knyttet ophæng til blomster

To hjemmegjorte ophæng til blomster. Hjemmelavet ophæng til plante. Lav et planteophæng: Få en nem gør det selv-guide til et flot, hjemmelavet planteophæng til din stue, din altan, din have eller din terrasse.


Lad mig endelig vide, hvordan det gik. Med forskellig snor, store og små potter, til forskellige planter ,.

Du skal bruge: Snor, krog til ophæng , 8-tal link eller anden ring, . For det er hot som aldrig før (!) at hænge sine planter op. Og det giver god mening, eftersom potteplanter er bomben, men mange af os ikke har . Home Planteophæng – Ampel til Blomster og Planter. Anna siger, man kan aldrig få for meget plads til blomster og urter. Se og lær hvordan De kan lave.


Gult knyttet ophæng : Klip snore på meter, på meter, på meter og på meter. Knyttet retro- ophæng til blomster , til krukke.

Tradono er dit digitale loppemarked. Så kan man bare ”freestyle” derud af og selv tilpasse sit ophæng , forskellige størrelser og former af potteplanter. Denne DIY passer til de fleste . Som du kan se har jeg i dette ophæng kun lavet to rækker af knuder.


For få år siden kunne mine planter tælles på én hån men på det seneste er samlingen vokset, og jeg tror snart, jeg kan melde mig ind i . Jeg har nogle planter som skal hænge ned fra loftet af og søger en opskrift til en hæklet, strikket eller knyttet model, til at sætte potten i så den . Kort planteophæng i macrame knyttet jutesnor, med frynser hængende ned under urtepotten. Du kan se endnu flere ophæng til planter her. Lad planter præsentere sig på helt nye måder i boligen ved hjælp af macramé- teknikken, hvor knyttede ophæng i moderne farver og . Det ser flot ud med hængende stueplanter, og man kan købe mange fine ophæng til planter – de er bare temmelig kostbare, og mange af dem er også lige. Det kræver blot snor og saks og du kan sagtens videreudvikle på.


Knyttede ophæng til blomsterne er igen kommet på mode og flere har . Lav din egen kunst med pressede blomster og blade. Så vælg ikke små krukker til planter , der behøver meget fugt. Der er stærk renæssance til både hængende og ophængte planter at.


Netop de knyttede planteophæng var her og der og alle vegne på messen. Se alle finalisterne og læs dagbog fra touren - dag for dag - by for by.

Med billedtæpper og planter, bliver udtrykket vægudsmykning associeret. Turbine finder du opskrifter på forskellige knyttede armbånd. Naturhistorisk Museum har adskillige forskere tilknyttet med specialer i pattedyr, ny- eller genindvandrede arter, insekter og . Planter er ligeledes et must – og gerne endnu flere end man har møbler!


Macramé ( knyttede ) planteophæng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg