torsdag den 17. november 2016

Hus med dobbelt garage

Denne type hus er for dig, der gerne vil have et utraditionelt hus med skæve vinkler. Vil du gerne kunne stille bilen i garage eller carport i dit nye hus ? Dobbelt carport m² med afvalmet gavl og muret redskabsskur. Vi har et hus i Tølløse som bliver ledigt pr 1. Besøg vores byggeudstilling i Brøndby og oplev bl.


Du kan se mere om huset inden da, på siden her.

Vælg mellem enkelt eller dobbelt garage. Med alu port(e) og en praktisk facadedør, der giver nem adgang til garagen, selv om porten holdes lukket. Værkstedet indeholder arbejdsborde, oliefyr. Stor familiebolig - Dobbelt garage.


Entre med indbyggede skabe og adgang til gæstebadeværelse og ét af boligens mange værelser. De billigste villaer med opvarmet garage koster under en million kroner,. Længehus på 170m² Et arkitekttegnet funkis hus for den kvalitetsbevidste familie.


Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre . Mvinkelhus med Mintegreret dobbelt garage er til salg.

Flot og spændende hus beliggende i ny udstykning i Sabro vest for Aarhus. Opførelse af dobbelt garage i tilknytning til arkitekttegnet villa. Garagen er isoleret og med vandbåren gulvvarme. Boligtype: Fritliggende hus. Et gult hus med dobbelt garage.


Yngvar gentog anvisningerne, fik et nik tilbage, takkede pænt og startede bilen. Da han nærmede sig huset, så han på uret på . Det viste sig at være et toetages Tudor- hus med dobbelt garage ved siden af. Jamie drejede af fra vejen og stak hånden ind i handskerummet.


Når du skal i gang med at bygge en garage og carport, er det i første omgang. Dør mellem hus og garage eller . Plakat for Åbent Hus på Nørrehesselvej Aabenraa. Luksus master bedroom med dobbelt walk in closet og udgang til terrasse. Southern Comfort serien, med en spændende indretning.


Dit hus er lig med oplevelser, der bliver til gode. Inden vi går i gang med at bygge, visualiserer vi huset i 3 så I får et mere. Han pegede på en stor flot villa, med gæste hus på størelse med et almindelig europæisk etplans hus , en dobbelt garage , og et 2m højt trådhegn rundt om hele.


Hus med dobbelt garage , indmuret postkasse og renovationsskjul.

Romantisk soveværelse med opmuret . Craigburne var let nok at finde, da det var det eneste hus på Academy Lane. Det var et to-etages murstenshus med dobbelt garage. Smukke, nye, lys hus ( hus ), 2m fra Østersøen, med dobbelt garage , terrasse og balkon med udsigt mod vest (solnedgang og havet).


Det er et lavenergi hus , med ventilationsanlæg. Lidkrogen hed den, og fik straks øje på et hus , der passede til beskrivelsen. Et lille, faldefærdigt træhus med en stor have til, en dobbelt garage og mange cykler. Der kan altid arrangeres fremvisning af opførte huse efter nærmere aftale med vores. Flot bjælkehus på 1m² med integreret dobbelt garage.


Treplansvilla i Digterkvarteret med dobbelt garage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg