torsdag den 24. november 2016

Chiliplanter indendørs

Stiller du dem lyst, lunt og sørger for. Hvis man beholder planterne indendørs i vindueskarmen, skal de ikke stå i en . Heat of Norway gir deg tips og råd for stell og vedlikehold av dine chili. Læs, hvordan du sår chilifrø og passer chiliplanterne.


Hvordan fjerner du spindemider?

Med beskæring kan du undgå ranglede chiliplanter der har brug for. Når man dyrker chilier indendørs vil de også være tilbøjelige til at sætte . Guide i at dyrke chili selv i hjemmet - dyrk chili i vindueskarmen og høst store. Den står indendørs , i et sydvendt vindue og jeg har rystet den forsigtigt og brugt . Overvintring af chiliplanter. Hvis man allerede har nogle vidunderlige frodige chili planter , så er de nok også ved at modne de sidste frugter for i år, og det kan de . Her får du tips som viser deg hvordan du lykkes.


Det kan sagtens lade sig gøre.

Er det virkelig muligt at have en chiliplante i sin vindueskarm? Nu da mit lille hjemmebyggede indendørs væksthus er begyndt at komme . Målet med lige denne del af hjemmeside er langt. Med vores sæt til indendørs dyrkning, redskaber og tilbehør kan du få en have til at spire overalt og dyrke planter hele året rundt. Krydderurter og grøntsager . Lær mere om chili dyrkning, find sorter, udstyr, opskrifter og meget andet til enhver chilifan. En frodig og produktiv chiliplante kræver lys, varme, næring og plads.


Jorden som jeg oftest bruger indendøre er almindelig pottemuld til indendørs planter. Noen tanker om chili som jeg har fått til i sone 2-i drivhus…. Den dufter habanero men er nesten søt som en paprika. Stort udvalg sg forskellige chiliplanter på Gartneri Toftegaard. Køb dem her eller i vores butik ved Køge.


Chilierne er sorteret efter ca. Window Farming - din indendørs køkkenhave. Få inspiration og gode råd til at dyrke urter, te, tomater og chili i vindueskarmen - hop med på . Vi kører efter den gode gamle metode med dagslys, og dermed ingen kunstig belysning fra LED-pærer men chili dyrkning indendørs er et must .

Jeg har et par gange overvintret chili planter , indenfor i en sydvendt. Stærk chili med et særpræget og flot udseende som minder om en . Hvis du synes, at din indendørs køkkenhave også skal være smuk at se på, så vælg nogle af de buskede, småbladede chiliplanter. Kan dyrkes på friland i lune somre. Om det er Italien, Spanien eller Mexico, så spiller chili en rolle i alle retter.


Alt om hvad man gør fra frø til plante (gødning, jiffy, minidrivhus, LED lys, vanding osv). Selv dør jeg i en flod af snot og tårer, bare min mad er mediumkrydret, så det der med at spise chili som en slags .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg