tirsdag den 29. november 2016

Emballage til frugt og grønt

Vores udvalg af emballage , støttet af vores ekspertise med pakkemaskiner, stræber efter at forbedre hastigheden på pakkelinjer, udnytte plads både under . Scanstore Packaging leverer intelligent emballage til frisk frugt og grønt. Uanset hvilket behov I har, så kan vi løse det. Download løsbladet Emballager til frugt og grønt her.


Når du lader os levere din EPS- emballage , får du en let, stærk og miljøansvarlig løsning, som yder dine. Dansk frugt og grønt kræver bedre emballering og opbevaring end produkter fra udlandet, fordi det ikke indeholder så mange pesticidrester.

I Emballage sektionen har vi udviklet en model til optimering af emballage til frisk frugt og grønt og tilbyder at hjælpe interesserede frugt- og grøntavlere med . Frugtkasser er nemme at stable og kan ligeledes bruges til præsentation af frugt og grønt på markeder såvel som opbevaringskasser i køle- og svalerum. Samme emballages evne til at beskytte og præsentere varerne åbner helt ny. Kontakt os for flere idéer til emballager til frisk frugt og grønt og hør, hvordan I:. Et nyt projekt sætter fokus på bedre indpakning af frugt og grønt.


Ikke mindst frugt og grønt opnår langt bedre holdbarhe når varen beskyttes. Hvis vi har en vare uden emballage , skal den økologiske derfor . Det kan virke som det mest miljørigtige, at frugt og grønt ikke er svøbt.

Hvis der ikke var emballage på mange frugt og grøntsager vil det have . Sunpack grønsagsemballager beskytter sarte og friske grønsager under transporten fra gartner til bruger. Du kan også lade dem blive i den oprindelige emballage. Desuden er det en god tommelfingerregel at holde frugt og grønt adskilt, da megen frugt især æbler. Emballeringen af frugt og grønt er en udfordring, da det er levende produkter, der udvikler sig, også efter høst.


På den ene side er emballering . Løsninger til frugt og grønt. Madspild er på dagsordenen som aldrig før. Det kan få forbrugerne til at fravælge frugt og grønt emballeret i store portioner. Massivpapkasser velegnede til kø frugt og grønt. De fødevarer, som oftest smides u er frisk frugt og grønt samt datomærket.


På hylderne i frugt - og grøntafdelingen finder man både økologiske tomater, spidskål og rodfrugter pakket ind i emballage. Forskere er netop nu ved at udvikle ny aktiv emballage , som skal sikre, at frugt og grønt ikke rådner så hurtigt i butikkerne og hjemme hos . Ny smart- emballage skal begrænse madspild - også hos singler. Fx udgør potentialet for at mindske madspildet af frugt , grønt og pålæg 68 . Bæredygtig emballage : et bevidst valg.


Fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed stiller krav til emballage til frugt og grønt.

InformationFunktionalitetStatistikMarketing. En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Resultaterne fra projektet ”Produkttilpasset pakning af frisk frugt og grønt ” præsenteres på seminaret ”Emballering af frugt og grønt ” den 8.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg