fredag den 10. februar 2017

Beskæring lavendel

Skal du plante lavendel i haven? Så læs med i guiden her og få råd om placering , udplantning, vanding, gødning, beskæring og vinterdækning af lavendler. Nogle år har jeg haft brug for . Det er godt at klippe lavendel om foråret, da den så vil bryde flot og blive fin busket i næste sæson.


Når din lavendel måske er blevet lidt for ranglet, kan det skyldes, at du er gået for langt ned. Drømmer du også om en flot ”hæk” af lavendler i din have?

Eller har du prøvet at dyrke lavendler , men aldrig rigtig haft held med det? Lær at beskære din lavendel og få inspiratione til at pynte med lavendel på Isabellas. Lær om lavendel beskæring og få tætte, smukke lavendler.


Læs mere her om, hvordan man passer en lavendel. De høstede blomstergrene hænges til tørre under et halvtage eller andetsteds med rigelig luftgennemstrømning. Beskæring Hvis ikke man beskærer lavendel vil . Klipning af lavendel - Klub Grønne Rum. Klip blomsterstilke af, og beskære let ind i det aktuelle års nye skud.


Ja, det er et passende tidspunkt.

Men de skal kun studses, så blomsterstænglerne og måske skudspidserne klippes væk. Put lavendel i haven, på din altan eller i potter på terrassen. Lavendler er smukke, velduftende og gode mod møl! Læs, hvordan du planter, gøder, formerer og klipper lavendler i din have. Beskær træer og buske om sommeren, hvor planten hurtigere kan hele.


Lavendel kan plantes enten i jorden og i containere. Risikoen for hård frost er ovre, og dermed er det blevet tid til at beskære sarte vækster som lavendel , rosmarin, sommerfuglebusk og såmænd . Vildtvoksende lavendel , der ikke er blevet beskåret i et par på. Sådan så mine lavendler ud . Tidspunktet for nedklipning af lavendler følger samme huskeråd som roserne - dvs.


En anden noget mere bekymrende beskæring er beskæring af lavendler. De ser nemlig ikke særligt levende u og vi har alle lært, at de først . Det bedste tidspunkt at beskære din lavendel er samtidig med dine roser om foråret, når der ikke længere er risisko for nattefrost. At læse om beskæring af lavendler.


Om foryngelse af dem og manges idé om, at man skal undgå det. Det var Ghita Krage, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Sommerfugle lavendel er en flot blomst i lilla og lyserøde nuancer. Den er flot i havens bede eller terrassens krukker, og den har sit navn, fordi det ligner små .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg