fredag den 17. februar 2017

Chia siemenet smoothie

Painonpudotusta edistävä smoothie : ananas ja chia - siemenet. Sekä ananas että chia - siemenet auttavat tehokkaasti puhdistamaan kehoa sekä antavat hyvän . Anna seoksen levätä minuuttia tai laita se yöksi . Chia - siemenet geeliytyvät nesteessä ja imevät itseensä jopa 12-kertaisen määrän vettä. Geeliytyminen tapahtuu noin minuutissa, mutta itse .

Nykyisin chia - siemenet ovat itselleni arkipäiväistä, ravintorikasta. Ne lunastavat lupauksensa terveellisenä superherkkuna. Oletko jo ottanut chia - siemenet osaksi ruokavaliotasi? Jos et ole vielä vakuuttunut niiden terveellisyydestä, lue syytä ujuttaa nämä herkut lautaselle.


Sekoita mustikat, banaani, hunaja, mantelimaito, kreikkalainen jugurtti tehosekoittimella. Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan. Koostumus on kyllä melkolailla samannäköinen, mutta kyseessä ovat tosiaan yön yli vedessä lionneet chia - siemenet , joita olen viime aikoina .

Ne sisältävät paljon omega--rasvahappoja ja niiden omega-ja . Chian siemenet ovat yksi vanhimmista ruoka-aineista. Chia tarkoittaa voimaa, ja atsteekit käyttivät niitä jo tosi tosi kauan sitten voimaruokana . Chia on vatsaansa vaalivien ja myös . Olen ostanut chia - siemenet Ruohonjuuresta jo jonkin aikaa sitten. Vadelma- Chia smoothie -reseptin ohje. Kaada ainesosat tehosekoittimeen. Tehosekoita tasaiseksi juomaksi.


Toinen hieno ominaisuus on Chia siemenen sisältämät ravintokuidut. Amarantti, pavut, chia ja maissi muodostivat pääosan atsteekkien ja. Itse ostin ensimmäisen paketin vasta tämän vuoden puolella ja nykyään käytän niitä . Sarjassa tutustutaan erilaisiin leivonnan raaka-aineisiin. Smoothie viikunat, siemenet chia ja kookosmaito - Ainekset : figues violettes, ruokalusikallinen chia siemenet , cl de lait de coco.


Erinomainen kasvikunnan proteiinilähde. Näistä siemenistä saat paljon erilaisia ravintoaineita.

Tämä smoothie sopii etenkin lämpimiin kesäpäiviin, ja tuo piristystä myös sadepäiviisi. Hämmennä joukkoon chia - siemenet ja laita seos paksuuntumaan. Chia siemenet ovat ikivanhaa ravinnonlähde, sillä näitä on nautiskeltu jo ennen ajanlaskumme alkua. Tää ei siis oo mikään uusi juttu :D Tätä . Jos haluat pudottaa painoasi, et välttämättä tavoittele vain hoikempaa siluettia, vaan saatat pyrkiä painon vähentämisellä myös estämään monen sellaisen . Periaatteessahan kyseessä on vain paksumpi smoothie , joka.


Näistä ihanista minisiemenistä saa tehtyä pienellä vaivalla lusikoitavia, jogurttimaisia chia -vanukkaita, joita voi varioida mielin määrin. Paahda noin minuuttia eli kunnes siemenet ja omenat alkavat saada väriä. Sekoita kulhossa kookosmaito, chia - siemenet , kaakaojauhe ja hunaja. Suomen suosituin chia -siemen. Sisältää omega3-rasvahappoja, proteiinia, kuitua, magnesiumia ja kalsiumia.


Lisää smoothieen tai valmista helppo raakapuuro . I named it breakfast smoothie because I make it in the evening and crab it. Lisää banaani, pakastemango sekä chia siemenet ja tarvittaessa . Tässä superfoodissa on runsaasti .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg