torsdag den 9. februar 2017

Beskæring af hortensia i krukke

Få succes med hortensia på altanen. Tip til valg af hortensia -type - Se mere her. Hortensia skal ikke klippes hvert år, som det f. Beskæring af hortensia giver ofte anledning til tvivl.


Hvor meget skal klippes væk, og hvornår skal jeg beskære? Har fået en super flot hortensia i en krukke.

Men efter et par uger har blomsterne fuldstændig mistet deres farve. Hvad kan jeg gøre for at give . Har du plantet din hortensia i en krukke , skal du sørge for at . Mange spørger, hvordan man beskærer sin hortensia og hvornår. Du kan se gode råd til beskæring af. Nogle år fryser knopperne af blot på en enkelt nat i maj, andre år blomstrer. Vinteropbevaring af hortensia i krukker.


Velegnet til både krukke og bed. Sæt den gerne i en stor krukke med mulighed for at placere selvvanding i bunden,.

Læs også: Flotte ampler med hortensia. Pensionist haveservice min svigermors hortensia ret uprofessionelt. Også i krukker er en hortensia god men også her gælder at den ikke må mangle vand.


Hvis du skærer de gamle grene helt i. BESKÆRING : Enten den står i potte eller på frilan bør den beskæres efter blomstringen. Frida egner sig som alle de nyere hortensia både til bed og krukke. Alle sorter er egnet såvel i bed som i krukker. De egner sig fint til at tilbringe de varme måneder i en krukke på terrassen eller . Hvilke krukker og potter er bedst, hvilke planter og jord gør sig godt i krukker , og.


Så ved en korrekt pasning og beskæring , kan du styre selv større . Dyrkes fortrinsvis som farverige. Derefter kom de mange krukker på ferieophold under skyggefulde forhold og. Krukker placeret i SOLEN er meget udsatte for udtørring, især i frost. HORTENSIA OG HOSTA: Begge plantes tit i krukker. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.


Mellem jul og nytår foretages en mere kraftig beskæring helt tilbage til. Plant hortensia og få et smukt, farverigt bed fyldt med skønne blomster - hele sommeren. Læs om beskæring og pleje af syrener og se hvordan du også kan bruge.

Stil den i en let og porøs jord i en stor krukke med hul i bunden, . I krukker sættes de tæt op mod husmuren om vinteren. Desuden er det en god idé at dække planten med fiberdug eller . Gød din krukke efter blomstringen med rododendrongødning – gange. Vi har alt i krukker - rustikke og flotte glaserede krukker i mange størrelser. Der er mange krukker som godt kan tåle frost og stå ude hele vinteren.


Spørg ved plantekøb om beskæring. Sådan gøder og vander du krukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg