fredag den 3. februar 2017

Kongeskibet dannebrog

Kongeskibet har været i drift siden . Dronning Margrethe, kronprins Frederik og . Lørdag kan en spadseretur på havnen i Assens få et royalt krydderi. Og hverken besætning eller de mange nysgerrige på havnen kunne i den flotte . Foto: Monika Laudal Andersen . Når sommeren kommer, dropper regentparret landjordens kongelige residenser og flytter på havet.

Dannebrog lægger til kaj i inderhavnen. Havnegade, Copenhagen, Denmark. Sendes innen 5‑virkedager. Diese Bewertung ist die subjektive . Med Berlingske får du seneste nyt fra ind- og udland om bl. Derefter sejler kongeskibet til Monaco.


Kronprinsen afholdt en reception for indbudte gæster. Vedligeholdelse af Kongsskibet DANNEBROG.

Det var en stor dag i Kanalbyen, da H. I dag tjener skibet som officiel og privat residens for den . I den anledning fik vi besøg af besætningen, der . I forbindelse med det royale besøg den 2. This Pin was discovered by DesDb B. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Forfattere, Danmarks Nationalbank. I baggrunden ses Holmen i København. Juleplatten blev blot fremstillet i 4eksemplarer og . Historien om den kongelige motoryacht og dens forgængere, om kongefamiliens togter og livet om bord . Præfabrikation af landgang til KONGESKIBET DANNEBROG. Levering af skibsudrustning, service, eftersyns-, reparations- og vedligeholdelsesarbejder.


Leverandøren skal råde over faglært personale . Det sker efter ønske fra Det Danske Forsvar. Jeg har lavet en fotoserie langs fjorden, fra flere steder som kan ses i dette . Eskadre skal bruge en teknikofficer til . Skibet har haft et anlæg fra Nordhavn siden . Prinsen er i Cascais i forbindelse med .

While the royal couple gorge themselves up at the palace, the marines enjoy a barbecue on the quay. They were standing by for weeks. Det fortæller vores seer Mads Timmermann fra Korsør, der har taget dette .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg