tirsdag den 21. februar 2017

Sølund huse legehus

Køb pavillon, træhus, legehus , garage, redskabsrum mm. Tak til Bolette som har sendt os disse smukke billeder af deres legehus og en lille tilhørende . Så har vi lige nu tilbud på mange . Vi ringede og ringede uden nogen vidste . Fritidshuse kan være alt fra træhuse, havehuse, haveskure, brændeskure, legehuse og pavilloner af høj kvalitet i både materialer og håndværk. Hos os kan du finde dit barns allerførste drømmehus. Masser af plads til at have gæster på besøg, holde.


Hvis ikke, så hop ind forbi deres hjemmeside, tryk her. De laver simpelthen de mest skønne legehuse. Et godt sted at spille, sammen med dine . Alle dele medfølger for at samle huset. Smukke pavilloner og havehuse, garager og carporte, legehuse , brændesalg, hegn - alt i træ. Fra kataloget kan nævnes: Pavilloner, legehuse og skure.


Hvis du ønsker, at få blikkanter på dit havehus, redskabshus, legehus , pavillon eller . Kom og besøg vores store udstilling med mere end havehuse, pavilloner og legehuse. Børnene fik et gavekort til legehus som fælles kombi fødselsdags og julegave. Allerførst lidt råd og vejledning til at finde det rette hus til jeres have og derefter en masse billeder og links til skønne legehuse.


Tusinde tak til Camilla for at sende os dette smukke billede af deres legehus. Jeg kan se vi nok må ud i noget selvbyg af legehus , hvis det skal. Så blev Julies legehus endelig for alvor færdigt.


Blogger legehuse – Hverdagens surdej. Sølund huse men det bliver for småt og det . Vores legehus er fra sølund huse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg