mandag den 20. februar 2017

Feriebolig toscana med pool

Leder du efter feriebolig i Italien med privat pool ? Fritliggende bolig eller lejlighed med pool ⇒ til en eller flere familier. HomeAway har et stort udvalg af ferieboliger i Toscana. I kan få de bedste ferieoplevelser sammen.


Villa med privat pool og panoramaudsigt i hjertet af Toscana.

Du får eksklusiv adgang til flere end 2. Maksimalt antal personer: 6. I udkanten af landsbyen Chiozza finder man Villa Chiozza i stille og rolige omgivelser, med 3graders panorama udsigt til Alpi Apuane bjergene. Placeringen af feriebloligen Villa Valgiano kan vist ikke blive bedre. I en lille middelalderbebyggelse fra det 14. Chianti Classico- området finder man Il Torrione, som er blevet restaureret og.


Stort udvalg af sommerhuse med pool i Toscana Toscana , Italien.

Hvis du lejer et feriehus i Toscana har man ejendommen for sig selv og behøver ikke ta . Se det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Smuk og smagfuld villa i det sydlige Toscana med plads til personer. En feriebolig i Toscana er, sagt med andre or et ideelt udgangspunkt for en ferie til Italien for. Vinci, Firenze: eksklusiv, privat feriebolig i Toscana med pool.


Hvis man drømmer om den helt store familieferie i Toscana i en stor feriebolig , så kan man med fordel læse videre her. Her er foruden masser af plads og . Læs min anmeldelse og se billeder her. TOSCANA - udvalg af ferieboliger i Toscana og i andre regioner af Italien. Tuscany, cottages Pool s leeps 3-guests.


Book en villa i Toscana og udforsk alt hvad denne smukke region har at byde på. Vi har et håndplukket udvalg af ferieboliger. Villa Grassina, inkluderer blandt andet også WIFI og fælles pool. I er, så finder I på vores hjemmeside netop den feriebolig i Toscana. Toscana con Amore står for jeres feriebolig - specielt til jer con amore.


Smagfuldt nyistandsatte ferielejligheder med pool.

Alt fra store feriehus med basseng til mindre feriehus. Lucca, Firenze, Pisa, Viareggio. Gennemse dette populære udvalg af ferieboliger i Toscana. Der er intet så skønt som at.


Lej en villa i Toscana med pool. Perfekt beliggenhe fantastisk udsigt, rummeligt og velholdt hus og have, alt i alt en skøn feriebolig. Sol i Toscana , romantik i Venedig, hyggelige småbyer ved Gardasøen, lange. Et feriehus med pool synes en drøm af en sommerferie i Italien, men en drøm der. Søg ferieboliger i Toscana på Campaya.


Hyggeligt feriehus med anneks, der ligger omgivet af en velplejet have med græsplæne og overdækket, møbleret . Store rabatter på hoteller i Toscana , Italien. Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser. This property offers a garden with free outdoor pool and BBQ facilities. Dette feriehus i Toscana er blevet booket gange.


Alt fra storslåtte feriehus med basseng ved kysten av Toscana og restaurerte vingårder ved innlandet i Toscana til moderne leiligheter i storbyer som Firenze,. Villa, landhus eller lejlighed i Italien. Vis alle feriehus og hoteller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg