søndag den 26. februar 2017

Erhvervsaffald fritagelse

Ansøgning om fritagelse fra gebyr på erhvervsaffald. Der kan søges om fritagelse indtil den 31. Ansøg om fritagelse fra gebyr på erhvervsaffald.


Affaldsbekendtgørelsen og med kommunens Regulativ for erhvervsaffald. Her kan du læse om reglerne om fritagelse for det lovpligtige erhvervsaffaldsgebyr.

Anmod om fritagelse for betaling af affaldsgebyrer for erhverv Kræver. Kan jeg søge fritagelse for affaldsgebyr? Læs mere om hvordan du søger fritagelse og hvilken dokumentation du skal vedhæfte. Administrationsgebyr for erhvervsaffald.


Sådan søger du om fritagelse for affaldsgebyrer. Klik her for at søge om fritagelse for administrationsgebyr. LÆS OM FRITAGELSE FOR DET LOVPLIGTIGE AFFALDSGEBYR.

Mindre virksomheder uden affaldsproduktion, kan ansøge om fritagelse for betaling af erhvervsaffaldsgebyr. Hvis din virksomhed fejlagtigt er blevet opkrævet, kan du søge om fritagelse. Du har mulighed for at søge fritagelse for gebyret hvis: Virksomheden har. Du kan også søge om fritagelse , hvis din virksomhed ikke har noget affald.


Dog kan nogle virksomheder søge fritagelse. I regulativet for erhvervsaffald kan du læse om reglerne for sortering og. Dit affaldsgebyr skal være betalt senest den 3. Din virksomhed har mulighed for at søge om fritagelse for affaldsgebyrer inden den 3. Horsens Kommune om fritagelse for betaling af fast affaldsgebyr? P- nummer) i Holbæk Kommune, skal betale administrationsgebyr for erhvervsaffald. En fritagelse gælder altid kun for det pågældende gebyrår (indeværende år).


Dispensationsmulighederne fremgår af Regulativ for erhvervsaffald i Furesø Kommune. Grundgebyr på erhvervsaffald. Generelt administrationsgebyr for erhvervsaffald.


Fristen for ansøgning om fritagelse er tirsdag den 12. Det betyder, at det er nu, .

Læs om gebyr for erhvervsaffald. Hvem kan søge om fritagelse ? I Gentofte Kommune er regulativ for erhvervsaffald trådt i kraft 3. Virksomheder kan søge om fritagelse for at bruge den kommunale ordning til bortskaffelse . Erhvervsaffaldsgebyret er et grundgebyr, som opkræves hos aktive virksomheder i kommunen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg