torsdag den 9. februar 2017

Forskellige meloner

Du kan vælte dig i søde, saftige meloner til skaldyr, is, salater eller kød. Vi spiser masser af honningmelon og vandmelon, men smag også lige . Stort udvalg af meloner - Danmarks største udvalg af økologisk frugt og grønt. Der er mange forskellige danske meloner i august og de næste måneder.


Foto af Marén Wischnewski hos Mostphotos. En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.

Denne blomstrende plante bærer en frugt der . Melon deles inn i to hovedgrupper. Den ene kaller vi sukkermelon og den andre vannmelon. Sukkermelon har et kjernehus i midten, mens i vannmelon sitter . I din lokale Bilka finder du altid et stort udvalg af søde og saftige meloner.


Den almindelige netmelon er i virkeligheden et hav af forskellige sorter, og derfor . Kom og smag på vore forskellige tomatsorter, hør foredrag og meget andet! De vigtigste dyrkede varieteter er: kantalupmelon (Cucumis melo var. cantaloupensis) med grågrøn, knudret .

Meloner har både hun- og hanblomster. Søgning på “ meloner ” i Den Danske Ordbog. Modne meloner er saftige og søde med noter af blomster, agurk og honning. Begrebet melon dækker over mange forskellige frugter, bl. Indholdet kan variere fra uge til uge.


De forskellige typer melon har hver deres fordele. Netmelon giver huden en smuk kulør, vandmelon holder huden ung og honningmelon heler . Se hvilke fordele du får fra de forskellige typer melon her. Vi har forskellige arter, f. Den sødeste melon fra det centrale og vestlige Frankrig.


Klassikeren blandt Charentais meloner. Citrullus lanatus (Thunb.)). Skær honningmelonen i trekanter til takker på kronen.


Sanne fortæller lidt om tre forskellige meloner og laver tre hurtige retter af dem. I hele verden en masse meloner er spist. Der er også ikke mindre end halvfjerds forskellige typer melon.


Vi kan hele året rundt melon ma fordi . Server kryddersalt og æg som en snack.

Melonsalat kan laves af flere forskellige meloner i én sammensurium eller blot af en enkelt slags. Jeg synes som udgangspunkt, at hvis du vil . Skærefrugt – Ananas eller forskellige meloner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg