mandag den 27. februar 2017

Baythion d mod myrer

Udvandes helst på fugtige overflader og jord med vandkande. Midlet iblandes vand og udbredes på terrasser, fliser og langs mure. Baythion D anvendes til bekæmpelse af myrer udendøre.


Skader ikke prydplanter, men må. Meget effektivt vandemiddel med langtidsvirkning mod myrer.

Anvendes udendørs på terrasser,. Kvit mod myrer er en lugtfri spray på vandbasis, som er ufarlig for børn og husdyr. Se vores udvalg af lokkedåser og bekæmpelsesmidler mod myrer. Så se her, vi har det store udvalg til myre bekæmpelse ti st ærke online priser - dag til dag levering. Koncentrat til udvanding mod myrer.


Vandes ned i myreboet med vandkande . Altid billige priser på Bayer - Leveret lige til døren - Køb online nu!

Virker effektivt og hurtigt mod myrer og andre kravlende insekter. For bedst resultat udvandes midlet helst på våde overflader eller på jord. Myremiddel som anvendes til at bekæmpe myrer udendørs. Her finder du et meget effektivt vandemiddel med langtidsvirkning mod myrer. Langtidsvirkende middel mod myrer og andre krybende insekter.


Kan anvendes udendørs på terrasser, havegange m. Den bedste virkning opnås ved . Har en langtidsvirkende effekt i 2-uger, er lugtfri og misfarver ikke. Effektivt mod insekter som bladlus, trips og mellus. Kan også anvedes langs sokkel til etablering af spærrebælte mod indtrængende myrer.


Må kun anvendes til bekæmpelse af myrer. Jeg har i flere år haft problemer med myrer under mine fliser i haven. Bestil KVIT D MOD MYRER 5ML hos Plantorama. Vi leverer direkte til dig i hele landet.


Hvid med dekorative udskæringer. Relevante identificerede anvendelser for stoffet eller blandingen samt anvendelser, der frarådes.

Bayer baythion myrelokkedåse Eksklusiv afgift. Bayer kvit d mod myrer 500ml Eksklusiv afgift. Desuden har jeg haft en vis effekt med asken fra grillkul mod myrer.


Beskytter mod vind og sol samt skaber privatliv på terrassen. Konsollen monteres på væggen og. Hvad gør man så med invasion af sorte myrer både med og uden. Kvit D Mod myrer , klar-til-brug, er lugtfri og på vandbasis.


Bekæmpelsesmidler (til udvanding). Vi hjælper med bekæmpelse af myrer i huset og i græsplænen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg