torsdag den 2. februar 2017

Byggetilladelse skur sommerhus

Og hvis du bygger over kvadratmeter, skal du stadig søge byggetilladelse , siger Tine Nielsen, fagekspert og redaktør for Spørg Bolius. Nye regler gør det nemmere at bygge skur, carport og drivhus. Det skal være lettere for boligejere at bygge nyt skur , ny carport eller andre. For et almindeligt hus betyder det, at det for en småbygning stadig kun.


Du skal søge om byggetilladelse via Byg og Miljø portalen, og du skal som.

Mere præcis registrering af sommerhuse og gæstehytter. Småbygninger der opføres i forbindelse med et enfamiliehus, sommerhus eller . Hvilke typer byggeri skal der ansøge om byggetilladelse ? Er du i tvivl om dit byggeprojekt kræver en byggetilladelse så kontakt os. Enfamiliehus, dobbelthus, rækkehus eller sommerhus.


Alt om byggetilladelse : Hvornår skal indsende din ansøgning og hvad er gebyret ? Oplysningerne om dit hus anvendes ved ejendomsvurderingen, . Her kan du søge om byggetilladelse eller anmelde byggeri, hvis du bor i Sorø Kommune.

Nye bygninger kræver i langt de fleste tilfælde . For både fritliggende enfamiliehuse, sommerhuse , dobbelthuse og rækkehuse. Klik her for at ansøge om byggetilladelse. Andre faste konstruktioner som bl. Før du bygger et nyt sommerhus , anneks eller bygger til, skal du indsende en ansøgning om byggetilladelse til bygogmiljoe.


Det skal du ansøge oGarage, carport og udhus på over 50m² (samlet). Sagsbehandlingstid: 3-uger. Du er undtaget for ansøgning om byggetilladelse , hvis. Det er en udfordring at sætte sig ind i regler for byggeri. Vi vejleder og hjælper dig med din byggeansøgning og byggetilladelse.


Det gælder uanset, om du vil bygge et nyt hus , en carport eller andet småbyggeri. Skal du bygge nyt, bygge til eller bygge om, skal du muligvis have en byggetilladelse. Du kan læse mere om reglerne herunder eller i Trafik-, Bygge- og . Du må bygge i alt op til 50m² småbygninger på grunden uden byggetilladelse.


Med småbygninger menes carporte, garager, skure, overdækkede terrasser osv. Læs mere om, hvornår du skal ansøge om byggetilladelse , hvornår du skal anmelde byggeriet, eller hvornår det hverken kræver tilladelse eller anmeldelse.

Vi har allerede selv trænet den. Vi håber, at du også vil hjælpe ved at stille . Vær opmærksom på, at du skal søge ved at klikke på bjælken Søg byggetilladelse nedenfor. Du kan ikke indsende ansøgningen med brev eller e- mail. Få overblik om dit byggearbejde til garage, carport, udhus, drivhus eller overdækning kræver en tilladelse inden opstart.


Hvis du vil bygge hus , carport, udestue eller lignende, er der en række ting, som. Skal jeg søge byggetilladelse for at bygge en carport, et skur eller et drivhus? Går du med ideen om at bygge, men mangler viden om at søge byggetilladelse ? Her finder du relevant information om byggesagsbehandling, byggetilladelser, byggeskadeforsikring, BBR mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg