torsdag den 9. februar 2017

Skærehastighed tabel

Overvejelser man bør gøre sig inden der vælges skærehastighed. Skærehastighed og omdrejninger for boring med HSS og HSCo spiralbor. Anvend dette skema for at bestemme materialet ind i en seco materialegruppe.


Anvend tabellen nedenfor til at vælge skærehastighed. Hvis du bruger en nominel diameterværdi for værktøjet, når du beregner skærehastigheden for en fræser med radiusskær eller runde skær, vil den faktiske .

Det jeg er på jagt efter er en tabel som man evt. Så enten skal man lære disse uden ad eller man skal have en tabel med ved siden af. Beregning af omdrejnings hastighed på bor. ValgAfSkæredataDrejningBoring.


Danmark er vi dem, der ved mest om gevind… Materialer. Du skal langsdreje et emne, du har fundet skærehastigheden i en tabel , du kender diameteren og skal have beregnet omdrejningstallet. De anbefalede skærehastigheder er kun vejledendende og baseret på.

Hvis den ønskede gevinddybde er kortere end ovenfor = skærehastigheden forøges. Om nødvendigt kan der køles med luft. Der udvikles lange og seje spåner ved bearbejdning, hvorfor . Endeligt er det tydeligt for mig, at din skærehastighed er for stor, de rejfede.


Med hensyn til tallene på din tabel , Lars, er det en smule svært at . Diagrammet anvendes såle Fig. Den bedste skærehastighed må findes ud fra praksis, men skærehastighed kan tages fra nedenstående tabel og efterfølgende korrigeret. Kerneborets periferihastighed og dermed segmenternes skærehastighed har stor. Værdierne i tabel er retningsværdier og der kan alt efter forholdene omkring . Anbefalet skærehastighed for CBN-slibeskiver til HSS og højlegeret. Nedenstående tabel hjælper ved valget af den rigtige kornstørrelse til opnåelse af den . Bemærk, at værdien fz i ovenstående tabel skal multipliceres med den pågældende . Skæring parametre var feed rate, skærehastighed og trin over.


På samme måde, baseret på tabel skærehastighed er den mest indflydelsesrige . Betingelserne er en standtid på 1 . Skæreområdet bredt, kan klippe alt metalplade.

Samme som for kobberskinner. Som det fremgår af nedenstående tabel er . Birger, det er præcis dén tabel , jeg skriver om med de 1 og 30. Drejning: Se generelle instruktioner til at dreje vanadium givet i tabel 1. Data for skærehastighed og tilspænding. Maksimalt tilladt skærehastighed. Den følgende tabel skal hjælpe til med at lokalisere fejlkilden og afhjælpe den.


HHS-fintandet skærehastighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg