onsdag den 22. februar 2017

Rodfræsning pris sjælland

En kunde i Glostrup havde fældet træer og vil have græsplæne hvor træerne stod. Professionel stubfræsning til både private, virksomheder og det kommunale. Vi har maskinerne og grejet til at klare de værste stubbe. Den giver dig en estimeret pris på din opgave lige med det samme.


Vi fræser stubbe, rødder og bambus i alle størrelser. Kontakt os for pris på din rodfræsningsopgave.

Vi stubfræser i hele landet. Stubfræsning til markedets skarpeste pris. Få et fast tilbud på opgaven. Priser på rodfræsning og stubfræsning af trærødder efter træfældning.


Enhver opgave med stubfræsning eller fræsning af rod er unik. Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores ydelser, som f. Sjælland og Lolland Falster. Fornuftige priser på topkapning.

Her kan du læse om, hvordan du får de bedste priser på fræsning af stubbe. Få tilbud på billig stubfræsning eller rodfræsning - gratis og uforpligtende. Grenknusning og rodfræsning. Alle former for træfældning. Udføres professionelt af skov- og landskabsingeniør Bo Vilhelmsen.


Haveservice, træfældning, topkapning, rodfræsning og stubfræsning. Så er du kommet til det rette sted. Andersen Træfældning står klar . Annoncer med Rodfræsning på DBA.


Stort udvalg af Rodfræsning til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi leverer til konkurrencedygtige priser – samtidigt med at vi overholder aftalte betingelser. Ovenstående priser forudsætter.


Vi tilbyder professionel rodfræsning , der er skånsom for haven, så man kan plante. Glostrup Minigraver påtager os både små og store opgaver, til en fast pris. Dét vi gør er, at analysere situationen og herefter gå i gang med enten rodskæring eller rodfræsning , så der igen er solid gennemstrømning i kloakken.


Tryk på en kategori for at se maskinerne og priser.

Vi har stor erfaring i udførsel af stubfræsning, De er velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Enkeltstub – større områder – traktorfræser. Slagleklipper påmonteret proflex 21.


Fra skråt til slot - salgsklargøring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg