onsdag den 15. februar 2017

Krydderurter i altankasse

Den kan man også plante i bunden af altankassen under de andre krydderurter. Der findes mange forskellige typer af oregano, man kan smage sig igennem. Fyld altanen med frodige og velduftende krydderurter.


Se hvilke krydderurter , der er velegnede til altanen. Find din nye altankasse her.

Mange altan-ejere drømmer om frodige altankasser fyldt med farverige blomster og velduftende krydderurter. Om foråret bliver der indkøbt frø, planter og . Jun At have krydderurter på altanen er en sand fornøjelse. Det kan være en fordel at vælge en altankasse med spiselige urter og . De fleste krydderurter trives fint i mindre beholdere og altankasser.


Feb De nemmeste krydderurter til krukker og altankasser – uge 6-i haven. Der er frost døgnet rundt i min have.

Men der er varmt i drivhuset på . May I stedet anbefaler hun, at man holder sig til krukker og altankasser,. Hav potter med tomater, basilikum og andre krydderurter i altankassen. Få tips til planting af krydderurter i altankasser her.


Du kan endda have held med at dyrke dine egne grøntsager og frugt. Apr Ifølge Jesper Corfitzen kan man sagtens plante både krydderurter og stedmorblomster sammen i sin altankasse. Jan Plant både i krukker og altankasser , kummer og kar, og plant alt fra krydderurter til nemme og hurtigvoksende salatgrøntsager som hovedsalat . Apr Det er nemt at dyrke dine egne krydderurter i haven, så du altid har friske urter ved hånden. De kan både stå i krukker og potter, eller plantes i . Feb Hvorfor bruge en masse penge hvert år på planter til altankassen , når de alligevel. I vinterhalvåret er der mere begrænsede muligheder for at hente friske krydderurter i haven end i sommerhalvåret.


Krydderurter kan også klare sig gennem en mild vinter. Nogle krydderurter er enårige og forsvinder . Friske krydderurter på et lille areal. Megen kraft, god smag og herlig duft kan man altid få plads til selv på et meget lille areal, hvis man planter sine altankasser.

Apr Drømmen om blomstrende altankasser og hjemmedyrkede krydderurter nærmer, og vi guider dig til hvordan du nemt får liv på altanen igen! Altankasser med blomster og krydderurter skaber hygge og stemning på altan, og giver dig fornemmelsen af at være i en have. Apr Har man kun en altan, er det praktisk og yderst dekorativt at plante mindre krydderurter i en altankasse og lade dem kæmpe lidt om pladsen. Oct I plantekasser, altankasser og tagrender kan I så tomat, peber, agurk og krydderurter.


May I hver altankasse har jeg valgt at have kun slags krydderurter , så de har rig mulighed for at vokse. Jeg lavede sidste år den fejl, at jeg satte alt . Skab hygge på altanen med blomster eller krydderurter i dine altankasser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg