tirsdag den 21. november 2017

Afgift på biler fra tyskland

Registreringsafgift (Vurderet registreringsafgift ved import af brugt bil fra et andet EU land). Du kan lave en vejledende beregning af den forventede registreringsafgift på det køretøj, som du overvejer at importere eller eksportere. Beregning af registreringsafgift før køb. Vi anbefaler derfor, at du får professionel hjælp til at vurdere afgiften , før du køber bilen.


Vores erfaring er, at afgiften på en importeret bil rammer i nærheden af pct.

Beregn regeringsafgift og udsalgspris på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms. Mærke: Vælg mærke, AGCO GmbH, Alfa . Ellers kan du nogenlunde finde en lignende bil på Bilbasen, og så kommer du ca. Køb af bil i tyskland - Tysk afgift? Jeg skal have mig en ny bil og overveje at købe i tyskland. Jeg er godt klar over at jeg skal betale dansk afgift osv.


De nye afgifter (hvordan udregnes det) - Skrevet.

Man skulle tro at den nye lavere registreringsafgift også ville komme. Kan man spare penge på at købe en bil fra f. Den registreringsafgift , som regeringen nu vil sænke, er for. Indenfor EU er Danmark det land med den højeste registreringsafgift på biler. De store biler er, grundet den høje danske registreringsafgift , typisk også med . Jeg er på udkik efter ny bil , i den forbindelse har jeg tænkt mig at købe i tyskland for at få alt ekstraudstyret med til billige penge. Tyskland , og betale dansk registreringsafgift ? Skrællet for afgifter er en brugt dansk bil nemlig ofte billig i forhold til en.


Du skal betale ny afgift , når du indfører bilen igen, men da det altid er . Det kan ikke betale sig at købe ny bil i tyskland. Bilpris før registreringsafgift. De danske forhandlere får de nye biler til en special pris, pga de høje danske afgifter.


Du kan se eksempler på afgifter af Kia Sportage her:. Overvejer du at importerer en bil fra tyskland ? Jo ser du… Tyskerne betaler ikke registreringsafgift , som vi gør her i Danmark.

Vi fulgte bla en nordjyde der selv var taget til tyskland for at købe en stor. Som alle ved har vi jo europas højeste afgifter på biler her i landet. Igen overrasker IMPORT BILER - denne afgift blev 10.


Nu bliver det igen billigere at importere biler og motorcykler! Vi er godkendt af Skat til at beregne registreringsafgift på importbiler. Dansk firma trækker afgiften ud af bilen, finder en køber - typisk i Østeuropa, og så får de gamle biler et nyt liv derovre. Der skal betales registreringsafgift for alle biler og andre motorkøretøjer i Danmark. Efter endt leasingperiode står bilen uden afgift og skal sælges videre.


Hvis du flytter til et andet EU-land og tager din bil me gælder der særlige. I visse tilfælde kan du ende med at betale afgift i begge lande, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg