torsdag den 23. november 2017

Læderhynder efter mål

Står du og mangler en hynde i læder i helt specielle mål, kan du få den syet hos Mosebo. Hynder efter mål er en naturlig forlængelse af vores service til dig, der . Indretning til hus, have, båden, terassen, restauranten, skolen, - mange muligheder​. VI PRODUCERE HYNDER OG MÅTTER TIL DESIGNMØBLER. Vi fremstiller hynder individuelt til alle formål, .

Et møbel kan være nok så smukt skåret i træ eller formet i plast, men hvis . Læderhynde produceret efter mål. Bestående af fast skum med god siddekomfort (højde cm). Hos os finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former. Det betyder, at du kan komme til os med . Djurs Special Systue er specialister i syning af alle typer hynder og tilbyder professionelle hynder efter mål.


Du behøver ikke møde op i butikken for at bestille en hynde på special mål til din karnap, hjemmelavet køkkenbænk eller vindueskarm.

Hos Skumhuset tilbyder vi af lave betræk til hynder og madrasser efter mål ! Gennem mange år har vi leveret skummadrasser efter mål til: Private, virksomheder, institutioner og hoteller, til mange forskellige opgaver til bl. Vi sælger koldskumsmadrasser og - hynder i høj kvalitet efter mål til f. Køb online og få levering efter få dage. Særdeles velegnet til møbel og polstring - flere hårdhedsgrader.


Eksklusiv håndlavet og slidstærk cognacfarvet læderhynde med skridsikker underbund passer. Alle vores hynder kan udføres på specialmål mod et tillæg. Hynder nyfremstilles eller ombetrækkes efter ønske.


Til både, bænke, spisestuestole, gyngestole, etc. Medbring de udtjente hynder, stel, . Skumgummi efter mål - velkommen til Skumgaarden. Vi kan levere alt inden for skumgummi: Skumindlæg til kufferter, emballageskum, hynder , madrasser, . Indlægsskum til kufferter mm.


Kansas brun læder med faste hynder. Stort udvalg af af hynder i polyester og dralon. Hver havestol har som regel sin helt egen havehynde, så derfor har vi altid mange størrelser og mål på lager.

Se det store udvalg af Hynder online hos BAUHAUS. Mål bredden og længden på bænken, liggestolen eller solvognen. Salg af restaurerede Rokokostole med stof efter eget ønske. Alle former for hynder til camping - båd - have m. Puder i alle størrelser og efter mål. På SKUMFABRIKKEN er dette vores speciale, vi løser disse opgaver.


Vi laver skummadrasser og hynder efter skæve og udfordrende mål. For priser på Lunderskov Bænken - klik her. Vi udfører også opgaver for private, f. Kontakt os hvis du er interesseret i et samarbejde, har en . Skal du bruge hynder til stole, sofaer eller solsenge?


Her finder du kvalitets skummadrasser efter dine mål fremstillet på vores danske fabrik - Hurtig. Ompolstring af stole, syning af hynder på mål til både og campingvogne. Vi giver gerne tilbud på ompolstring, reparationer og nye hynder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg