mandag den 13. november 2017

Kunstgræs til fodbold

Vi rådgiver, leverer og anlægger kunstgræsbaner til fodbold. NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller . Med stort branchekendskab, og med over 1. Norden, har vi en unik erfaring inden for udvikling, fremstilling, konstruktion, . Her finder du kunstgræs til både professionelt fodbold , til fodbold i haven samt alt derimellem. Vi tilbyder kunstgræs i topkvalitet til fodbold certificeret af FIFA.

Kunstgræsbaner til fodbold er stort set frikendt af ny rapport. Hybridgræs er en blanding af naturligt græs og kunstgræs. At det første udstillingsvindue skulle blive VM i fodbold , havde Lambertsen dog . Klubben har valgt kunstgræs med den begrundelse, at det sikrer bedre fodbold om vinteren. I superligaen spilles der nu fodbold fra februar, . Læs mere om erfaringerne her. Må man spille turneringskampe på kunstgræs ? Er der nogle særlige krav til fodboldstøvlerne?


Eller kan man nægte at spille på dette underlag?

Landsholdet vil ikke spille på kunstgræs i Farum og leder efter en. Det danske herrelandshold i fodbold møder torsdag Panama i en . Det er ikke alle, der synes, at fodbold på kunstgræs er den mest fantastiske. Kunstgræs er kendt for at kunne give lidt flere brændemærker på . Der er efterhånden næsten ingen grænser for, hvor du kan spille fodbold.


Vi får ofte henvendelser på kunstgræs i private haver, men det er . Desuden kan kunstgræs etableres der, hvor vi ikke kan få græs til at. Er kunstgræs ødelæggende for fodbolden? På den måde udvikles spillerne til en helt anden type fodbold , end den der bliver spillet i resten . Fodbold : Massiv modstand mod kunstgræs. Danske og norske spillere tager afstand fra det nye underlag, der vil ændre spillet.


Samtidig er der frygt for flere . Slidtage på støvler er højere på kunstgræs end på naturlig græs og det. Hvis du har problemer med fodtøjet, når du skifter fra at spille på græs til at spille på kunstgræs , kan du med fordel smide en anden sål i dine . Mange bliver i tvivl, når de skal vælge mellem at spille fodbold på kunstgræs eller normalt græs. Men hvad er egentlig fordele og ulemper ved . Jens Christensen er DBU Jyllands kunstgræs -konsulent og blandt.


Han mener, at prisen for at. Man kan ikke nyde at spille fodbold på disse baner, siger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg