fredag den 24. november 2017

Ombetrækning af sofa odense

De klassiske 3og 2sofaer har også været Erik Jørgensens varemærker og. Hos Larsens Polsterværksted har vi årelang erfaring med polstring og ompolstring af møbler, hvorfor du er sikret et resultat helt i top. Vores kunder kommer fra hele Fyn såsom Odense , Svendborg, Nyborg, Middelfart.


Vi har stor erfaring med restaurering af møbler, ompolstring af møbler og . Velkommen til møbelpolstrerne. Vi udfører stort set alle former for ombetrækning og ompolstring af såvel nyere .

Møbelpolstring Odense C - firmaer, adresser, telefonnumre. Lillebæltpolsteren på Fyn er din lokale sadelmager, som tilbyder møbelpolstring, ombetrækning og syning af en lang række af hynder. Vi ve at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel – og med udgangspunkt i den erfaring, som vi har med møbelpolstring og priser . Tuareg sofa fra DePadova her ombetrukket med nyt aftageligt betræk i stof Field fv. Dux Playboy hjørnesofa - før ombetrækning.


De sidste år også med møbelstof og polstermaterialer til gør det selv folk. Få hjælp af ekspert i møbelpolstring og restaurering i Odense , Syddanmark inden for møbel- og tæpperens, polstring, ompolstring og renovering af møbler. Bostedet Munkehatten, Odense : Puffer i specialmål.


Eilersen, Lækker Eilersen personers sofa med chaiselong sælges.

Sofa , andet materiale, pers. Et Søren Lund møbel er fremstillet efter de ypperste håndværkstraditioner indenfor møbelpolsterfaget, hvilket er en del af firmaets kendetegn. Online Outlet, og få et prisværdigt design til . Bondes Møbelfabrik har gennem snart år tilbudt møbelompolstring og renovering af møbelklassikere og snedkermestermøbler. Så sidder du sikkert i en stol af høj kvalitet. Et godt designet møbel er guld værd.


Her finder du alt, hvad du mangler for at de gamle møbler kan få et moderne udtryk. Som møbelpolstrer går dit arbejde først og fremmest ud på at polstre møbler og beklæde dem med betræk. MC-sadler, bådpresenninger o. Et møbel der tåler brug og tidens tand. Nogle gange kan det dog blive nødvendigt at . Derudover specialproduceres puder, hynder og andre lignende stof- og læderrelaterede artikler på mål.


Ompolstring og reparation af møbler. Vi bruger cookies til at gøre oplevelsen bedre. Når du benytter vores website, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.


NYHED køb hynder til arkitekttegnede klassikere online Besøg vores webshop her . Uddannelsen På uddannelsen i boligmontering kan du blive faglært autosaddelmager, møbelpolstrer eller gardindekoratør. Vi udfører al slags ompolstring og ombetrækning af møbler, udskæring af skum m.

Netop nu har vi tilbud på ombetrækning af sofaer. Ramt af plage: Odense Zoo udstyrer ansatte med luftpistoler . Håndlavet over en bøgeramme, fuldpolstrede vendbare. Selvfølgelig koster det at få ompolstret en sofa eller stol, men der går også længere tid med det, end man måske lige regner med.


Vælger du at købe en brugt . Horsens Polstring - underleverandør til de danske møbelfabrikker og den foretrukne ompolstrer til private og erhverv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg