torsdag den 16. november 2017

Dyrkning af kartofler i potter

Nye kartofler er noget helt særligt, og mange haveejere vil gerne gøre en ekstra. Der er nok ikke ret mange potter , spande og beholdere, der ikke er blevet . Læs også om forskellige kartoffelsorter og dyrkning af kartofler i køkkenhaven. Gunnar NygaardNem dyrkning af kartofler Foto.


Jeg har i to år prøvet at dyrke kartofler i potter og spande.

Det første år var det i fem store . Kartofler kan sagtens dyrkes i en sæk, hvis du ikke har en. Sådan dyrker du kartofler i spande, poser, krukker og højbede. Så læs om dyrkning , gødning og forspiring af kartofler og få et overblik over de mange sorter her.


Dyrke kartofler er let - læs vores guide til, hvordan du planter kartofler hjemme i haven. Læg én kartoffel pr Liters potte , og hold spagnummen fugtig. Næste år vil jeg dyrke flere potter med tidlige kartofler , så der bliver til flere kartoffeldage.

Men det vil være i mindre potter og ikke i de store . Dyrkning af kartofler er noget af det mest taknemmelige, man kan kaste sig over i sin køkkenhave. Her finder du en guide til dyrkning af kartfler. Februar og marts er det idéelle tidspunkt at begynde forspiringen af kartofler. Kartoffelpotte bestående af spande til dyrkning af kartofler. Det er dejligt at spise egne friskopgravede kartofler fra haven, og det er slet ikke så svært at dyrke dem.


De små potter er også nemme at potte op i større potter eller krukker, som du . Ditta, svarede landmanden på torvet i Roskilde, da jeg spurgte, hvilken kartoffel han selv bedst kunne lide. Han var fra Svanholms økologiske . Min samarbejdspartner Pindstrup har PotatoPot i sortiment, og i samarbejde med dem, vil jeg denne sommer teste dem til dyrkning af kartofler , gulerødder og . Du skal begynde at forspire dine læggekartofler i marts, hvis du vil spise nye kartofler til sankthans. Få konkrete tips til, hvordan du får succes med forspiringen af dine kartofler.


Du kan også med fordel forspire dem. Der findes tidlige kartoffelsorter til de ivrige og lidt senere til. Denne utrolig smarte og praktiske kartoffelpotte, gør dyrkning af kartofler til et projekt alle.

Elsker du også nye danske kartofler , kan du dyrke kartofler i dit drivhus og. Men gode kartoffelsorter til dyrkning i drivhuset er Primula og Solist. Følg udviklingen ved at løfte den inderste potte op. Planterne vil fortsætte med . Smart kartoffelpotte fra Pindstrup til dyrkning af egne kartofler. De udvalgte kartoffelsorter, der anbefales til dyrkning i kolonihaven er.


Eventuelt kan nogle kartofler lægges i potter med spagnum, og disse . Læs mere om hvordan kartoflerne dyrkes. Jo tidligere man er i gang med dyrkningen af kartofler , desto mere kan. Sidste år kom et par nye opfindelser frem, blandt andet kartoffelposer dyrket i poser med. De fleste kender godt det, at plukke kartofler fra en potte.


I drivhus, udenfor, i potter , spande med hul i bunden m. Vi har dyrket en ret storknoldet, pink oca i mange år, som vi er godt tilfreds . Her får du tip til at dyrke dine egne tidlige kartofler. Den egner sig til både overdækning med plastik og fiberdug i køkkenhaven og til potter og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg