mandag den 13. november 2017

Lav ting i beton

Vi har fundet cool DIY-projekter med beton , du nemt kan kaste dig. Lav nemt dine egne unikke stager støbt i bl. Støb et fundament til huset eller lav en rå betonbænk til haven.


Har du mod på at støbe beton , kan du lave de flotteste projekter selv. Som fx det, der gemmer sig under dækslet i gulvet. Lav selv skønne ting i beton til jul se de mange kreative ideer i gruppen det er kreativitet for alle både store og små.

Lav et sødt fuglebad af beton , udformet som et smukt rabarberblad. Nedenfor finder du de ting du skal bruge, så du nemt kan pynte din have med dit helt eget . Jeg vil gerne prøve at støbe nogle ting i beton , f. Men jeg kan ikke rigtig komme i gang, da jeg ikke. Lav huller i din beton støbninger. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du lave dit eget fuglebad med skrift. Beton gulv på et eksisterende gulv.


Sådan kan man støbe en kugle af beton fra kreahobshop. Brug lysforme til beton - lav kugler og lysestager .

Det rå og maskuline beton kan trylles om til de skønneste vaser og lysestage. Vil du selv lege med beton og lære hvordan du gør, så se mere her. Alle og enhver kan lave deres . Du kan lave mange flotte ting i beton , og bruger du en stolpebeton,. Lav et stativ af hønsetråd eller lignende, som fatningen kan placeres i. Lav dine egne lysestager i beton.


Læs her, hvordan du nemt laver . Vi guider dig til, at lave en rå beton -lampe i galleriet her – uden det behøver at koste en formue. Jeg finder de ting frem jeg skal bruge. Jeg smører siliconeformene med olie inden jeg hælder beton i. Går du og overvejer at begynde at støbe små ting til hjemmet i beton , så kig med her hvor du får en trin-for-trin guide til en . Lav smukke og unikke vaser i glas og beton. Her finder du en DIY guide til vaserne.


This Pin was discovered by Lene Nielsen. Det er en skøn måde at genbruge gamle glas på. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


At lave ting i beton til både haven og hjemmet har været populært i en del år efterhånden, men er stadig en lige så . Velkommen til din fordelsshop. I FORMs fordelsshop tilbyder masser af store rabatter på træningstøj og -udstyr af høj kvalitet.

Gå på opdagelse i shoppen, og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg