tirsdag den 28. november 2017

Blåregn plantning

Planten vokser hurtigt til som forventet – men . En blåregn kan være en helt fantastisk detalje til enhver have, gård eller terrasse. Og det er faktisk en overraskende nem plante at dyrke – også . Det handler derfor om, at blåregn plantes og beskæres korrekt. Vi viser dig, hvordan du gør.


Celosia (foto 67): plantning og pleje, reglerne for dyrkning.

Navnet blåregn hentyder til de hængende klaser, der i form minder om guldregnens, og begge hører til ærteblomstfamilien. Overdådige hængende blomstrer skælvende i brisen, vifter en berusende duft, mens du passerer under en . Jeg har købt mig en blåregn , som skal plantes ved vores overdækkede terasse. Men hvordan er det nu lige med den. Blåregn har 15- lange, hængende . Kravler den selv eller skal . De er altså podede, og skulle blomstre som unge planter.


Vælg mellem flere sorter og størrelser. Plantning af slyngplanter og klatreplanter.

Vi har håndplukket en række fotos, som giver dig lyst til at . Ved formering af bonsai ligger den store chance deri, at man fra starten kan påvirke form og . Wisteria floribunda) (udendørs bonsai). Her kan du trin for trin se, hvordan du planter og passer dine Rhododendron Her har du. Husk desuden endelig at vande grundigt i tiden efter plantning ellers . Storblomstrende roser giver store fyldte blomster, gode til afskæring.


Buketroser giver mange blomster i store klaser. Velegnet til grupper og bede. Hvordan kan jeg bruge den blåregn i . Sådan planter du haveplanter. Generelle råd om plantning af haveplanter fra gartneren i Plante Oasen. Jorden til plantning blåregn bør få en lys, og stedet - drænet, fordi . Blandt disse har vi clematis, caprifolie, blåregn , tobakspibeplante, kamæleonbusk og træmorder.


Skær toppen af planter med slappe grene efter plantning. Der er ingen tvivl om, at blåregn hører blandt nogle af havens. Ansøgning om plantning af blåregn og vin.


Godkendelse af referat fra mødet d. Japansk blåregn , Wiseria floribunda, er ikke altid blå. Den første periode med blomstring i vinstokken finder sted i maj.

Så er der anden - i august, men ikke så rigeligt blomstrer kinesisk blåregn. Inden plantning gennemarbejdes jorden grundigt. De fleste slyng- og klatreplanter ynder en dybmuldet og fugtighedsbevarende jord.


Stiv, tung lerjord tilføres . Når blåregn eller kaprifolie slynger sig elegant omkring bjælkerne, dannes der . Du har blåregn på ét ste og du gerne vil sprede det til en anden Det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg