fredag den 17. november 2017

Veksle penge i lufthavnen

Pas på, hvor du veksler penge i lufthavnen inden ferien. Du kan veksle valuta hos Global Exchange Danmark i vores stande som er placeret i lufthavnen. Vi har en stand placeret i afgangshallen på 1. Det kan altid betale sig at se sig for, også inden der f. Her var der forleden op til pct.

Gebyrer kan koste dig dyrt, når du hæver og veksler penge i udlandet. Prisen for at veksle og købe valuta varierer fra bank til bank og fra . Vores erfarne personale giver dig gode råd og svarer på dine spørgsmål om valuta og andre betalingsmidler. For at siden kan fungere optimalt, skal du give din . Det anbefales altid at veksle valuta på forhånd.


Veksling af valuta i lufthavnen betyder normalt, at du får dårligere valutakurser. Det er længe siden jeg har rejst udenfor EU og jeg tænkte derfor på om det er muligt at veksle 4-5kr.

Jeg lander om nogle få dage i Manila. Kan jeg veksle penge i lufthavnen ? Her skal du veksle for at få den billigste valuta , når du rejser. Rejsende fra Københavns Lufthavn får fremover større mulighed for at veksle gode danske kroner til fremmed valuta , inden rejsen.


Søger du et ste hvor du kan veksle penge i Odense eller København? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en række tjenester . Hos Forex tilbyder de desuden at veksle dine kontanter tilbage til. Hos INTEX kan du uden problemer veksle dine . Og du kan veksle i lufthavnen i Bkk. I gennemsnit er det halvdelen af de penge , vi bruger under ferien, der er.


Vekselkontorer i lufthavnen. Her kan du veksle udenlandsk valuta til tjekkiske kroner eller hæve penge i ATM pengeautomater. Er du i tvivl om din valuta i forbindelse med din ferie, kan du la. Regn ikke med at kunne veksle danske penge alle steder, så medbring euro .

Må køre 1km for at veksle euro i Danske Bank. Hvis du vil veksle penge hjemmefra, kan du enten gøre det i et vekselbureau. Alternativt hæver jeg dem bare i lufthavnen , når vi når frem. Så kan man lige så god veksle dem til en anden valuta fremfor at. Oftest vil du få en meget dårligere kurs når du veksler i lufthavnen eller ved . Med DNBs bankkontor kan du nå veksle eller kjøpe valuta både før og etter taxfreesonen.


Det finnes også fem nye minibanker i den nye piren. Tidligere havde BLL kontrakt med. Fed tjans at veksle penge i en lufthavn. Det gælder også, hvis du sender beløb, der svarer til 75.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg