mandag den 13. november 2017

Giftige planter børn

Der er hundredevis af buske, planter og bær, som kan være giftige for børn. Mange af de almindelige planter , du kender, kan faktisk være . Der findes en lang række giftige planter udover dem, der er angivet i denne. Som forældre til små børn kan det være fornuftigt at undersøge, . Grønne planter er et hit i indretningen - men ikke for små skabninger.


Stikkelsbær, ribs og solbær er skønne og sunde, men haven byder også på bær og planter , som kan være giftige for især børn.

Hold øje me hvad dit barn putter i munden. Farvestrålende planter , bær og ikke mindst svampe, lokker - men de kan være farlige. Haven er et paradis, især for børn , men i paradiset lurer en slange i form af giftige planter og bær. Der er mange planter, som er giftige nok til at . I de fleste haver findes der giftige planter , ofte mange.


Også i haver, hvor børn leger og undersøger omgivelserne. I kan selvfølgelig vælge at fjerne dem alle. Det synes jeg ikke, men jeg vil til hver en tid anbefale at omgås de giftige planter med omtanke. Er der børn i haven, så lad være med at dyrke .

Er du lidt nervøs ved at beholde eller fylde haven med giftige planter ? Eller får hensynet til børn eller børnebørn dig til at modstå din svaghed for de kønne . Især når børn leger i haven, skal disse planters farlighed ikke undervurderes. Det er langt vigtigere at oplyse de lidt større børn om farerne og lære dem at omgås giftige planter , end at fjerne alle giftige planter fra haven. Jeg har ladet mig fortælle at de fleste af de gængse stueplanter er giftige , hvis de spises. Det er skønt at have en have, hvor børnene kan rende frit, men det er vigtigt at være opmærksom på de giftige planter , hvis børnene kan finde . For børn kan giftige bær, der minder meget om stikkelsbær, ribs og.


Her kan du læse om fem giftige planter , som er almindelige i vores have. Ofte er børn mindre tilbøjelige til at smage på blomster, men det kan ske. Hvis du vil danne dig et overblik over giftige planter i din egen have, . Desværre er nogle af havens planter mere eller mindre giftige , og det kan være en god ide at undgå at plante, især de mest giftige , i haver, hvor små børn leger. Små børn lokkes ofte til at spise farverige frugter som kaprifolie, guldregn og liljekonval. Børnene lader i højere grad andre giftige planter som . Her er så en - helt sikkert ufuldstændig - liste over planter man skal gå mere eller.


De fleste af dem er i øvrigt også meget giftige for mennesker - især børn. I Dansk Standard for naturlegepladser er der et informativt anneks, heri står at på legepladsen bør der ikke være giftige planter eller planter der kan give gener. Mange almindelige planter i vores haver er giftige. Derfor bør vi undlade at plante de mest giftige og lære børn kun at spise bær .

Planter kan være smukke og dejlige at se på, men de kan også i vid udstrækning være ganske farlige for dig, dine børn og kæledyr. Det opdagede Camilla Sørensen efter hendes børn for nyligt havde. I en tid med stort fokus på at sætte naturens planter på menuen er det vigtigt at kende til planternes eventuelle giftighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg